Aleynaerayy22 Sedaa_ benimde 34+4 de 2300 gr di ama şuan 2500 olmuşmudur acaba bilemiyorum ☺️ saat 3 te randevum öğlen söylerim ne kadar olmuşsa canim
Sedaa_ Aleynaerayy22 olmuştur olmuştur son haftalar çok hızlı kg alıyormuş bebişler sağlıcakla gelsin inşallah,yazarsınız o halde :)
Aleynaerayy22 Aselsmoms olsun askim korkma 30 lu haftalara girmiş ya zaten 32 de kendine dikkat ettinmi doğsa bile küvete girmez inşallah bebişin üzülme 🥰❤️
Aleynaerayy22 Tinasu gittim canim 150 gr almış bir haftada 1 cm de uzamış 46 olmuş ama çokk hareketli. 🤦♀️🤣
Aselsmoms Aleynaerayy22 inşaAllah bebeğim benim 😞 internetten baktım daha da çok strese girdim kızımda da erken doğum olmuştu şimdi yine var aynı şey hiç beklemiyodum şok oldum 🥺
Aleynaerayy22 Aselsmoms üzme kendini kuzum rabbim sağ Salim zamanında gelmeyi nasip etsin inşallah Allah her zaman yardım eder ❤️❤️❤️
atlasinannesi_ Aleynaerayy22 yarın değil ama çarşamba günü muayenem var ve ikili tarama testine giricem inşallah sonuçlar normal çıkar dua eder misiniz bol bol
momlife_7 Aleynaerayy22 yapılmadı aşı ben 20 haftalıkken diyince içiniz rahat olsun onzaman 20 haftalıkken vururuz aşıyı dedi☺️