Ummhny Aysefe333 bende de belirti yok adet ağrısı da yok. İnşallah ikimizinde tutmuştur. Döllenme eğer olduysa artık belli midir 5 günde
Aysefe333 Ummhny yok erken daha ama bn adet bekliycem test yapmayı düşünmüyorum daha çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama inşallah tutmustur isteyen herkezdw
Esila201619 Kivircikkuala senin bat nezaman? Bide nezaman yumurtlamissin? Bende gec olmamistir gibi geliyor cünkü gecen hafta kasigimda bi agri gibi basinc gibi biseyler hissetttim bilemiyorum yani 🤷🏻♀️
Koalammm Kivircikkuala Bat 17-18 Aralık yumurtlama 3 ve 4 Aralık’ta oldu 5 Aralık çatlama bu üç günü değerlendirdik inşallah bu sefer olmuştur kızlar ya☺️
Esila201619 Aysefe333 bendede uygulama var ama onlar nekadar dogruki diye düsünüyorum cünkü herkes ayni günde yumurtlamiyor ya
Aysefe333 Esila201619 adetten 14 gün sonra yumurtlama oluyor cnm qma en iyisi adetten 1hafta sonra iliskiye başlamak en iyisi 2 hafta boyunca gün aşırı ilişki yumurtlamaya öylede denk gelebilir
uzunkizys Yumurtlama 2 Aralık bat 21 bekliyorum bakalım hayırlısıyla güzel haberi alırız bu ay hepimiz inşallah 🤗