Cansufurkan Kivircikkuala bat 21 Aralık 😌çatlatma iğnesinin 5. Günü ama yumurtam catlayali 2 gün oldu sadece arada sırada kasıklarım batıyor birde hafif kremsi beyaz lekelenmem var hiç umudum yok açıkçası ama nasip diyorum ilk kez klomen ve iğne kullandım
Aysefe333 Kivircikkuala benim bat 22 Cnm bi form da görmüştüm kayserili olan sendin dimi bnde kayseriliyim de yanlış anlama
Koalammm Kivircikkuala Bat 17-18 Aralık yumurtlama 3 ve 4 Aralık’ta oldu 5 Aralık çatlama bu üç günü değerlendirdik inşallah bu sefer olmuştur kızlar ya☺️
esmerella37 Bat 1 olmazmı 🥰🥰🥰✋🏻✋🏻 daha yumurtlama gormedim sanırım ama degerlendriyorum genede bgunden itibaren ovulasyona testine baslayacagımmm 🥰
OndokuzEkim- Bat 18 ✋🏻 Daha 7 gun var ama gogus uclarima değemiyorum cok aciyor bel agrilarim var bazen dogrultmuyor umarim mutlu haberler aliriz 💙
Kivircikkuala Cansufurkan hayırlısı inşallah bende şans eseri tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim şimdi rahim filminden sonraki üçüncü ayımdayım
Esila201619 Bat 22 benim ama tutmadi gibime geliyor. Benim yumurtlama dönemim bitmistir demi bilgisi olan varmi? Ovulasyon testi yapmadim bu ayda adet olursam ona baslicam
Aysefe333 Ummhny sizinde mi 7 siydi cnm Ben yumurtlama zamanı 4 5 gün ard ard değerlendirdim qyin 7 si de pldu ilişkimiz qma hiçbir belirtim yok 3 aydr beklıyorum sen canm nasil degerlendirdin ne kadar surede bekliyorsun gebeligi
Ummhny Aysefe333 Ben yumurtlama öncesi +yumurtlama gunu + catlama gunu değerlendirdim 4 ay olcak bu ay
Ummhny Aysefe333 bende de belirti yok adet ağrısı da yok. İnşallah ikimizinde tutmuştur. Döllenme eğer olduysa artık belli midir 5 günde