Simgetok45489 Ben bugün kan testi verdim. Adetime 8 gün var. Tatile cıkacagım o yüzden öğrenmek istedim sonra kan testi veremem diye. Cıkmaz diye düsünüyorum ama bir umut🤭
Simgetok45489 Normalde önceden 0.01 cıkan değerim su an 4.8 cıktı. Şoktayım bu kadar erken yükselebilir mi?
Cansufurkan Ummhny Aysefe333 Simgetok45489 @Kivircikkuala kızlar bugün adetime tam 6 gün var çatlatma iğnesi vuruldum onunda 8. Günü biliyorum iğne etkisi ama dayanamayıp bugün test yaptım pozitif.cikti sizce cuma günü kan vermeli miyim yoksa yarın mi merak ediyorum
Aysefe333 Ummhny bn erken gebelik testi varda yapmadım yapmayı düşünmüyorum cikmazsa daha çok üzülüyorum en azından adet olurken o kadar olmuyor
Ummhny Aysefe333 Aynen bende alsam mı diyorum sonra negatif çıkınca moral sıfır oluyor inşallah bu ay sevinçli haber alırız ikimizde
Ummhny Cansufurkan 8 günde nasıl pozitif çıkıyor ben anlamıyorum 😁 beklemek yerine kan verin rahatlayın bence 🥰
Kivircikkuala Cansufurkan Kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın pozitifi görürsün bu postta bekleyen bütün kızçelerin bu ay pozitifi olsun İnşallah 🌼🫶
Cansufurkan Ummhny valalhi bnde biliyorum gece yatarken sağ kasigima ağrılar girdi aha dedim bu bı işaret sabırsızlanıyorum sanırım yarın gidip vercem kan 🥰😂