Kivircikkuala Merve2546 Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah kuzum ben yapmicam daha 🥹 negatif görmekten korkuyorum
Merve2546 Kivircikkuala ben yaptım sabah canım 6 günüm var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çikti
annesininkelegi Merve2546 cok sevindimm sizin için şimdi grubu açınca gördüm🥰🤲🏻 saglıkla gelissin büyüsün
Esila201619 Benimde bat 22 ama yarin erken gebelik testi alcam. Yani onu hep sabahli ilk idrarla yapiyoruz dimi yani en erken sali sabah yapabilirim dogrumu?
Merve2546 Aysefe333 predictor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah Allahın izniyle tutunur kandada belli olur kanıda salı günü vermeyi düşünüyorum
Esila201619 Merve2546 ya acaba yarin testi alsam bi kac saat sivi almayi biraksam yani aksama dogru yapsam testi dogru sonuc vermezmi bilemedim
annesininkelegi Merve2546 bende yarın sbaah yapacagım seni görünce heyecanlandım benimde bat 24 ama tam değerlendiremedim Ovulasyonu bakalım artık🤲🏻🌸
Kivircikkuala Merve2546 Kuzum aşağıda bıraktığım linke gir . Galeriden seç fotoyu sonra altta link çıkacak onu kopyala yorumuna yapıştır https://mutluresim.com/
Merve2546 Kivircikkuala canım biliyorum girdim buraya yüklenmiyor tıklıyorum girmiyor sinir oldum sabahtan beri yoksa yükliyebilseydim aticaktım