Aysefe333 Kivircikkuala kuzum simdi test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı ilk 2 dk daçıktı nasıl yukluycem ben resmi
Sinan35eda Aysefe333 yok malesef oyuzden çok umutlanmak istemiyorum artık bı seneyi doldurduk daha hiç bı sekilde gebelik elde edemedim her yolu denedim ama olmuyor
nurellmas7 benimde aşılamanın 13. günü yarın bi yandan yapmak istiyorum erken gebelik bi yandan da korkuyorum bat tarihim 20 :(
Kivircikkuala Aysefe333 Aşkım aşağıya link bırakacam oraya gir . Fotoyu yükle linki kopyala yoruma gir yapıştır https://mutluresim.com/
Aysefe333 ummuhan3 erken gebelik test bilmiyorum doğru mj bana mı çizgi görülüyor istediğim için resim nasıl yukluycwm cnm
ummuhan3 Aysefe333 benim normal kaset test negatif çıkıyor senin yumurtlama gunu ne zamandı .soldaki menülerde resim yükle seçeneği var orayı takip et cnm
Aysefe333 ummuhan3 yumurtlama 7aralik ti bat 23 24 ama günümde geldi bu kadar silik çizgi normal mi ki ben 6 ay önce dis gebelik geçirdim onda da böyleydi silik çizgi cok korkuyorum suan dua edin cnm wger varsa hayrla kucağıma qlayim
Aysefe333 ummuhan3 ne zaman yaptın cnm kaset teste adetten sonra çıkabiliyor erken gebelik testi yapsana bi ilk idrarla yarın sabah
Aysefe333 Kivircikkuala ay inşallah cnm adetim geçsin pyle kan testi yaptrcam inşallah yine dis gebelik olmaz Rabbım olmayan herkese versin