Merve2546 Benim 24 ü perşembe günü kan testi verdim hiç birşey çıkmadı 7 gün kaldı şimdi beklemedeyim büyük ihtimalle dayanamayıp pazartesi erken gebelik testi yapıcam 🌸
Merve2546 annesininkelegi canım benim 13 gün kala göğüsüm ağrımaya başladı göğüşümde kabarcıklar oluştu göğüs için belirginleşti kahveleşmeye başlıyor ve perşembe günü hasta olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı dün belim çok ağrıdı ve bir kaç gündür sık sık lavaboya gidiyorum
Merve2546 annesininkelegi yumurtlamam bir uygulamaya göre 8 inde birine görede 10 unda oldu senin canım kaçında yumurtlaman
Merve2546 annesininkelegi perşembe günü kan testi verdim 9 gün vardı adetime ve sonuç 0.100 negatif çıktı şimdi bekliyorum pazartesi erken gebelik testi yapıcam büyük ihtimalle 5 gün kalıyor hastalanmama
annesininkelegi Merve2546 bu sefer ovulasyon kitleriyle takip ettim. 9-10 da yumurtlama gördüm 11 inde çizgi silikleşti çatlama olmustu ama sadece 9 una kadar değerlendirebildik. Benim gögüs hassasiyetim cok fazla ama uç kısımlarında degil
Merve2546 annesininkelegi inşallah vardır canım hayırlısı olsun bende sık idrara çıkma meme uçları büyüme meme ucu belirginleşme meme ucunda kabarcıklar oluştu ara ara kasık ağrısı bel ağrısı var şuanda bilmiyorum artık yarın erken gebelik testi yapıcam galiba rabbim inşallah hepimize nasip eder canım 😘😘
annesininkelegi Merve2546 amin insallah güzel haberler alırız saglıkla🥰 ben pazartesiyi bekleyecegim erken gebelik testi için
Merve2546 annesininkelegi hadi canım ozamn bende bekliyeyim Allah’ın izniyle pazartesi ilk tuvaletimizle yapalım testleri ve hayırlı haberler ile birbirimize haber verelim inşallah 😘😍