Prensesim77 BetlTekdemirGm bugün hastaneye gittim sordum epidural doğumu dedi herhangi bir sıkıntı Yok dedim tavsiye ediyormusunuz dedi evet çok yapmışız iğnenin fiyatı 600 ₺ miş Yani Doğum da 1.500 ₺ Yani toplam epiduralı 2.100 tl ye yapıyorlarmış genesiste
Hayta Kocaeli Gölcük aile konak hastanesi 2300 normal 2400 sezeryan dedi yalnız ocak ayında zam geliyormuş
Leilademir Melomeltem kalabalık aile güzeldir şimdilerde pek fazla göremediğimiz şeyler hoş biz gençlerde ne kadar yerine getiriyoruz ki ama kardeş kardeşe destektir☺️ Onlar kalabalık olsunlar daha sonra birbirlerine hayatta tutunacak dallar
oglummehmedim Prensesinannesi1 2hafta falan once indirim kartida aldik 1560dan 1410a dusucek dogumum 10faiz indirim muayene ucretleri de 70₺ indirimle 60
Prensesinannesi1 oglummehmedim normal doğum indirimsiz 1060 tl sanırım biz sordugumuzda sezeryan 1560 dı inşallah zam falan gelmemiştir.
oglummehmedim Prensesinannesi1 iste indirimsiz 1060herhal indirimle 950dediler bizede yok niye gelsin o hastaneye gidiyorsaniz bu fiyat soylemistiler dersiniz olr biter gelsede
Prensesinannesi1 oglummehmedim yani bende öyle düşündüm zaten bize verdikleri fiyat o sonucta. Hangi doktora gidiyosunuz siz.
Kenancem Gebeyimben k.maraş afşin canım her saat dogum yaptıracak ebede doktorda mevcut sezaryan için dokdor gün veriyo zaten normal dogumda gece yada gündüz doktor doguma geliyo
Deletedmom308 KucukVeAnnesi ben reyap hastanesini çok beğendim ama fiyatları yüksek olduğu için zorlayabilir. Bu yüzden medilife a gitmeyi düşünüyorum. Içime sinerse medilife ta yapcam doğumu