Mirayyymmm Mrvdmt ne zaman sordunuz acaba ya ben 2 gun once sordm normal 750 denildi sezeryan 1000 isteye bagşi olursa 1500 diye bide esim de kamu personeli yani ona ragmen bu fiyatı soyledi gerci sizin 2.ci veya 3.xuyse daha uygun olabilir dogru👍
Mrvdmt Mirayyymmm yok hayır canim benimde ilk doğumum olacak insallah üç ay önce sormuştum bende işte acaba değişti mi ki..
Mirayyymmm Alala cok ilginc belki de degişmistir yani olabilir ozmn ındırımdeymiş de ekli tüh keske ozmn dogursaydık😂
Mrvdmt Mirayyymmm 😂😂 yaa demekki ama çok saçma iki ayda fiyatmi değişirmiş bizim doğumlar gelesiye kadar ne olacak ozaman kimbilir
Oyakubra Duyguserda 182 den once kadındoğuma randawu alıyosun seni o detayllıya yolluyo die biliyorum canım
FatmaOrhan KucukVeAnnesi benim artık son haftalarım olduğu için doktor önce kendi bilgisayarından randevu açtı bana 3 randevuyu da o açtı hemen aşagıya inip Selda hanımın açtıklarını bilgisayardan onayladılar
Svl Aylaayla koşuyolu medipoldemi dediler size.muhasebeyle görüştük hatta elimize kağıt verdiler ordada aynı şekilde yazıyodu fiyat ve aralıkta tekrar konuşalım ocakta zam gelecek dediler
Svl Aylaayla benim acıbadem sigorta yanlız o yüzden daha yüksek tutar çıkarıyo olabilirler. Benim doğumum ocakta aralıkta gelin konuşalım demişlerdi zamdan etkilenmemek için
Kubrauzunnnn Sakaryali54 o hastane güzel mi yapı olarak eski gibi duruyor nasıl odaları falan biliyor musunz