Duyguserda Oyakubra bnde Perşembe gününe randevu aldım kadın doğumdan 20 haftalığım hemen detaylıya randevu verirler mi sence canım
Oyakubra Duyguserda işde riskli gebelere bakıyomus peritolonglr ama sen bi şansını deene en azından kaydın olmuş olur
Oyakubra Ozge1008 az indiriyo benım kuzenim yaptı 1.100 e indirdi bende 5.haftamdan beri gidiyorum valla yırtarım ortalığı :D :D
Duyguserda Oyakubra canım peki Cerrahpaşa da 120 lira demiştin oraya nasıl randevu alınıyor biliyor musun güzel bi yer inceliyor demiştin
ttubaa Deletedmom308 o yüzden zor doktor iyi olsada ortamdan kaynaklı olmaz zaten bende bi doktor bulamadım sıkıldım yoruldumm
Deletedmom308 ttubaa ben mimar sinan devlete gidiyorum. Beylikdüzü devleti bıraktım. Çok sakin bi hastane mimar sinan.kalabalık yok Doktor 10 dk muayene ediyo Ama doğumlar ocaktan sonra başlıcakmış
Gebeyimben Duyguserda ben arayip sormustum doktor sadece riskli gebeleri yonlendiriyo her hastaya bakilmiyo demisti
Prensesim77 BetlTekdemirGm bugün hastaneye gittim sordum epidural doğumu dedi herhangi bir sıkıntı Yok dedim tavsiye ediyormusunuz dedi evet çok yapmışız iğnenin fiyatı 600 ₺ miş Yani Doğum da 1.500 ₺ Yani toplam epiduralı 2.100 tl ye yapıyorlarmış genesiste
Melikelikelike Yenianne34 Sezeryan 750 normal doğum 450 ders tl. Bölgenin en iyi özel hastanesi. Mardin Kızıltepe
Oyakubra Duyguserda 182 den once kadındoğuma randawu alıyosun seni o detayllıya yolluyo die biliyorum canım
Leilademir Melomeltem sizde haklısınız tabi özele para yetiştirmek de kolay değil😔 Ama benide yanlış anlamayın sakın ama espiri yapasım geldi 3/4 cocuk yapılırsa tabiki özele para yetişmez 🙈😁
Melomeltem Leilademir 😂 doğru bu konuda da haklısınız 😂 ama benim bizim kimsemiz YÖK ben hep çocuğum çok olsun dört beş en fazla onlar birbirine tutumlu bağlı olsun yakın olsun saysin sevsin istedim torun torbam çok olsun istedim eee tanı herşeylerini dört dörtlük almak ister bir anne ama herşeyleri olmasa da olur varı yoguda bilsinler saygı sevgisi olsun dedim büyüdükçe kendileri ona göre de hayat çizerler meslekleri olursa kendileri de alır insallah iste benim fikrim belki yanlıştır ama öyle işte ☺️
burcugokhanberkecan Yenianne34 ben 6. ayimda fln almistim fiyat ama dogum tarihini soyleyerek aralik icin fiyat aldm oda insallah deismemistir kocaeli izmit konak hastanesi sezaryen 2300 normal dogum 2500 +epidural 250
Erham Kelebegimm oranın bebek yoğun bakım ünitesi yok mesela bir sorun ambulans gelip bebeğin gitmesi dakikalar aliyor ve bu çok önemli. Ben oraya yıllarca farklı dr lara gittim zaten. Karşısında oturuyordum
Mrvylmz Acıbadem altunizadede yapıcam doğumumu doktorum furkan kayabaşoğlu özel gelicek 8.000 tl 5.000 tlde hastane alıyor biz çok memnunuz 🙏
Leilademir Melomeltem kalabalık aile güzeldir şimdilerde pek fazla göremediğimiz şeyler hoş biz gençlerde ne kadar yerine getiriyoruz ki ama kardeş kardeşe destektir☺️ Onlar kalabalık olsunlar daha sonra birbirlerine hayatta tutunacak dallar