ttubaa Deletedmom308 ben avcılar devlete gitmiştim o doktorda iyiydi ama çok sıra vardı ve sürekli hasta giriyo içeri ya rahatsız olunuyor devlette yapamam heralde
Deletedmom308 ttubaa beylikdüzü devlette aynı şekilde. Ben içerdeyken kapı açılıyo mesela. Çok sinir bozucu bi şey Bi de eşler de girmek istiyo bazen iyice deli oluyorum. Uygun bi vaziyette olmuyoruz sonuçta o an
Burcin-13 İzmit medical park 3200 normal 3500 sezeryan fiyatı verildi. Sezeryan olursam da 25 aralığ tarih verildi şimdi doktor sezeryan yanlısı mı onu çözmem lazım çünkü ocakta normali beklemeyip bişey detip sezeryana alıcaksa aralıkta sezeryan olup fiyat farkı vermemeyi düşünüyorum açıkcası🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Çok uçururular fiyatları kesin🤦🏻♀️
Oyakubra Duyguserda ordan memnun kalan yok ama insana afedersin hayvan gibi davranıyolar ebeler.. tam bir pislikler
Oyakubra Edaaalll devlete gideceksen KANUNİ SULTAN SÜLEYMANA git ben cok istiyorum ama bana cok ters odalar özel hastane gibi tam teçhisat yoğun bakımından tut doğumhaneye kadar doktorları uzman çok iyi bir hastane
Oyakubra Duyguserda Kız benim eşimin yeğeni orda küvezde kaldı .küvezde doğumhaneye yakın bi yerde nasıl bağırıyolar gancık ebeler. ay sinirlerim bozuldu onların o bağırışlarına Allahın belaları ya.Yok ne bağırıyosun sussana bi sancı çeken sen misin yaparken yapıyosun vs gibi cumleler bana oyle bişi dense doğum falan demem elimde kalır o ebeler .... çarkına onların :D
Duyguserda Oyakubra ayy ciddi misin eşimde orada kadın doktor var diye beni oraya götürüyor doktoruda sevmedim Zehra hanım çok suratsız ben şuan çok korktum sen hangi hastaneye gidiyorsun canım
Oyakubra Duyguserda Ben başarıya gidiyorum Selime Hanıma normal 1600 sezeryan 2600 ..Medigolda ben detaylıya girdim ilker bey vardı fiyatı uygun die 15 dk baktı bakmadı yani evet fiyatları uygun ama baştan savma yani
Duyguserda Oyakubra selime hanım çok iyiymiş bnmde o hastanede tanıdığım var belki bnde geçerim o hastaneye ay iyi ki konuştuk bnde bu hafta detaylı için randevu almıştım başka hastane bakayım bari
ttubaa Deletedmom308 o yüzden zor doktor iyi olsada ortamdan kaynaklı olmaz zaten bende bi doktor bulamadım sıkıldım yoruldumm
Melomeltem Leilademir bi yerde haklısınız tabi ama herkeste 5 10 milyar verip özelde doğuramaz uç çocuk dogurdum üçü de devlette yaptım Gayette iyiydi dörde gebeyim yine devlette yapacağım Hemsire yada doktor olması bize bagiracaklari anlamına gelmez lafına lafı alır susarsak ezerler tabi
Leilademir Melomeltem sizde haklısınız tabi özele para yetiştirmek de kolay değil😔 Ama benide yanlış anlamayın sakın ama espiri yapasım geldi 3/4 cocuk yapılırsa tabiki özele para yetişmez 🙈😁
Kelebegimm Erham tam teşekkürlü derken? Ben gayet memnun kaldım. Size yapılacak olup bize olmayan nedir merak ettim doğrusu ☺
Erham Kelebegimm oranın bebek yoğun bakım ünitesi yok mesela bir sorun ambulans gelip bebeğin gitmesi dakikalar aliyor ve bu çok önemli. Ben oraya yıllarca farklı dr lara gittim zaten. Karşısında oturuyordum
Oyakubra Duyguserda ben çok hastane araştırdım detaylı için 400 500 tl den aşağı bakan yoktu düşürebilirsen çeraahpaşada yaptır detaaylını 120 tl falan fiyatı ama baya inceliyomuş .benım haftam geçiyodu mecbur kaldım oraya.. selime hnm benım bebeğimi kurtardı yoksa kımyasal gebelik die ilaç verip düşüreceklerdi son çare selime hanıma gittim kalbi bile atıyodu cok sukur doktor cok onemli aslında ben gidebilsem kanunı sultan suleyman devlet hastanesine giderim
Duyguserda Oyakubra canım Kanuni detaylı yapıyor mu kızlar riskli gebeliğe bakıyor sadece yazmış bn randevu aldım ama gitsem mi bilemedim
Oyakubra Duyguserda Benim bir tanıdığım var orda perinatolog lar detaylı için evet sadece risklilere bakıyomuş ama normal randawu alıp muayene olup kayıt açtırabiliyomuşsun benım yengemde ıkı doğumunu orda yaptı cokta memnun kaldı hem araştırma hastanesi ben eyup te oturuyorum cok ters kalıo yoksa ozele okadar para vermek istemiyorum açıkcası
Gebeyimben Duyguserda ben arayip sormustum doktor sadece riskli gebeleri yonlendiriyo her hastaya bakilmiyo demisti
Duyguserda Oyakubra bnde Perşembe gününe randevu aldım kadın doğumdan 20 haftalığım hemen detaylıya randevu verirler mi sence canım