Misraaa Dhvfth canım ben de Arnavutköy’de oturuyorum da sen buradaki devlet hastanesinde Doğum hakkımda ne diyorsun ben pek bilmiyorum bu tarafları
Dhvfth Misraaa bayan bi doktor varmis orda herkes onu oneriyo bbde dogumu orda dusundum aslnda ama randevu tarihini kasim 9 verdiler benmde o tarihe kadar dogurmam gerekiyodu simdiye kadar hep ozele gttim ilk muayneye gtcektim devlete tavsiye uzrine randevu cikmynca bgun sabah erkenden gttim belki randevusuz alir diye almadilar mecbur yine kendi doktoruma dinup gun almak zorunda kaldm devletteki doktorun adi nursen otluydu galiba annemin doktoru annem cok memnun bi gorun istersen yada ayni gun butun kadn doguma randevu al hangi doktordan memnun kalirsan ona devam et eb azbdan doguma yuklu miktar odemezsin nekdar kaldi doguma bu arada
Krm 4000 TL olmus sezaryen ile normal aynı fiyat. Beşiktaş. Ben 3500 iken başlamıstim düzenli gidiyorum. İtiraz ettim.ben fiyat araştırıp geldim şimdi 4000 oldu diyorsunuz. Tamam o zaman size 3500 olarak kalsın dediler. Resmen pazarlık yaptım. Fiyata ekstra bir test tahlil gerekmediği takdirde doğum yatış ilk testler bebeğin ilk kontrolleri dahil. Ama hastane çok kapsamlı ve sakin. Ayrıca kişiye özel ilgili personel çok temiz.
caglademir BehiyeGrel Evet canim ama sirket uzerinden. Kendim hamilelik icin bireysel yaptirsam fark odemezdim muhtemelen ama mevcut policem tamamini karsilamiyo maalesef🤷♀️
FtmBkn BehiyeGrel hediye derken işte lohusa şerbeti,kalça ultrasonu,bebek bakım ürünleri,hastane çıkış seti,he birde doğum fotoğrafı 10poz çekiyolarmış dvd olarak teslim ..bunlardı.pakette doğum sonra bebeğin tüm testleri aşısı falanda dahil
kardeleng BehiyeGrel ben Nurhan hanıma gidiyorum kontrollere ama Belde Tıp Merkezinde o doğum için hastane ile anlaşmalı.
Arenbebek BehiyeGrel safak hastanesine ben gitmiyorum basari hastanesi kucukkoy cagla hanima gidiyroum
Misraaa Dhvfth ben de şimdiye kadar hep özele gittim hatta şuan irfana da gidiyorum ama ne olur ne olmaz diye devlete de göründüm Gürsel otlu erkek doktor bana 2 haftaya gel dedi randevum var beni nstye bağlicak da doğumu o yapmıyor ebelere yaptırıyorlar bilmiyorum cesaret edemiyorum devlet hastanesinde Doğum acaba nasıl olur.aslında sıkıntı yapmazdım da vajinismus olduğum için bu kadar sıkıntı yapıyorum irfan bana büyük ihtimal sezeryan olursun dedi.bu arada Doğuma 46 gün var
Taandreab Serfinazhivda canım Esenyurdun neresinde?hangi doktora gidiyorsun sen?Ben hala doktor seçimi yapamadım.her ay farklı farklı doktor denemekten bıktım.hem doğum ücretler çok yüksek.
Dhvfth Misraaa aslnda eger maddi durum yuzunden devlet dusunmuyosan devleti eleyeblirsin irfanin sezeryan fiyatida guzel aslnda ha ama suda var arnavtky devlette sezeryan olan bi cok arkdasm var memnun ve irfanda bana iki hafta once ki muaynemde sezeryan olcaksin ve sezeryani her doktor gozu kapali yapar onemli olan nirmal dogum dedi tonlarxa para vermektense devlette sezeryani tavsiye ederim eger randevu dusurebilseydim kesinlikle devlette yapardim sezeryani
Misraaa Dhvfth maddi açıdan da devlet olsun diyorum buranın devlet hastanesi iyi diye duydum ama sancılı bi şekilde beni bekletirlerse diye de korkuyorum bu sefer gittiğimde doktora sorucam vajinismus olanlar nasıl Doğum yapabilir diye
Dhvfth Misraaa az bi gunun kalmis bundan sinraki gunkerini bi diktor secip surekli ona gt hem takibuni neler yapilmasi gerektgni dha iyi blir bis yere sanci v.s ceknezsn
Sum0303 Krm 3tane kuzenimin 3ü de bu hastane de doğum yaptı. Onların önerisiyle gittim. Hijyenik biryer. Doktorumun adı Yasemin Çakar Kement. Bi de Fatoş Hanım var onu da iyi diyorlar. Kuzenimin biri de ona gitmişti.
HavvaBahar Bhrogzkzy canım sen hangi doktora gidiyor sun o hastahanede ? bende o hastahaneye gidiyorum