Dhvfth Misraaa ben dogum icin randevumu aldim persembe saat 3te besyuzevker safakta irfan yapcak dogumumu
kardeleng Yenianne34 artışlar ocak ayından sonra olacak demişti bize o hastane ben de orada doğum yapacağım.
kardeleng ZeynepEdaa orayada dikkat esin doğumdan sonra odanıza diyetisyen ve paikolog geliyor üstün körü bir iki bir şey söylüyor ve bunu da fiyata yansıtıyorlar.yaklaşık bir ay önce yakınım doğum yaptı orada kavga ederek çıktılar hastaneden.
kardeleng BehiyeGrel ben Nurhan hanıma gidiyorum kontrollere ama Belde Tıp Merkezinde o doğum için hastane ile anlaşmalı.
BehiyeGrel kardeleng kaçıncı haftadasınız? Sizce normal Doğumu destekliyor mu ? Evet duydum Şafak hastanesinde Doğum yaptırıyormuş yarın ilk kez tanışacağız bakalım 🤲
BehiyeGrel kardeleng merhaba Nurhan hanım Doğuma eşinizin girmesine izin veriyor mu? biliyormusunuz acaba ?
Dhvfth Misraaa benm sezeryan oldugu icn randevulu ama senin sancn gelse hemen irfanin verdigi o kagtlarin hepsni alip direk 500 evler safak yada hangu hastnede dogum yapacaksan orya gt ama doktorlarn muaynede verdgu kagtlari mutlka gotur yaninda
Dhvfth Misraaa ama senn hastlign var sanmiyorum nirmal yapasin. Uzman doktorda dogum yapman dha saglijki ya ebelerin elibe dusup mahvolma ve irfana kulak ver dedigi hersey ckiyo hc yanlmiyo annem 17 sene once ablam 6 sene once inda dogum yapti kilo tahminnde bile 1 gram yanilmadi dusun
kardeleng BehiyeGrel ben 32+1oldum bugün.12. veya 13. hafta başladım onunla kontrollere.Çok rahat bir kadın galiba hoşuma giden şey de o oldu.Ben çok ilaç kullanan bir insan değilim bunu söylemediğim halde her gidişimde bir ilaç dayamadı bana.Kilo konusunda çok hassas🙈Öncelikle normali destekliyorum ama senin ve bebeğinin riske girdiği durumlarda veya iyileşme sürenin sezaryenden daha uzun süreceği durumlarda sezaryeni öneririm sana dedi.Bence çok tatlı bir kadın.
Misraaa Dhvfth sağol canım bunu hiç düşünmemiştim kağıtlar aklımda bile olmazdı.bi daha irfana gidiyim bakayım ne diycek devlete de bi bu durumu anlatayım of gerçekten ciddi anlamda bunaldım daraldım şimdiden lohusa sendromu yaşıyorum
FtmBkn BehiyeGrel hediye derken işte lohusa şerbeti,kalça ultrasonu,bebek bakım ürünleri,hastane çıkış seti,he birde doğum fotoğrafı 10poz çekiyolarmış dvd olarak teslim ..bunlardı.pakette doğum sonra bebeğin tüm testleri aşısı falanda dahil
MelekCeylanKaplan Kızlar ben Ümraniye çakmak Erdem hastanesine gidiyorum 3gun. Önce fiyat aldım normal Doğum 1gece kalmalı 1200TL Sezeryan dogum 2gece kalmalı 1800TL dedı ancak Aralık sonu %30 bir zam beklenıyor dedıler
BehiyeGrel kardeleng umarım normal Doğum yaparsınız 🤲 Açıkcası bende normal Doğum isteyenlerdenim olr olmaz allah bilir ama desteklemesi çok doğru yaklaşım olmuş 🤲 Çok heyecanlıyım yarın gideceğim teşekkür ederim bilgiler için💕
kardeleng BehiyeGrel inşallah siz de memnun kalırsınız ben de tavsiye üzerine gittim.Ben de normal doğumu saplantı yaptım sezaryenden ciddi anlamda korkuyorum inşallah rabbim gönlümüze göre versin.❤️
Dhvfth Misraaa inan bnde oyleydim bebegm iri irfan normal olmaz dedi esenler devlete rabdevu aldm gttim sezeryab icn gun almaya ama doktor dediki bebek 2 buck kilo afdersnn bi💩caktigi yok snir oldm ciktm dun arbvtky devlete gttim amacim dogumu ucretsiz hale getrmekti rabdevum yok dye bakmadilar ama devlete her gttgmdede icimde hep bi jorku vardi ya sezeryana almazlarsa bebek cok iri devlette son dk kadar sezeryana almiyo bliyosun hernyse surekli aklmda dusunceler bormale alinirsam okadar sancu cekip doguramazsam son anda sezeryana alinirsa. Gbi binlerce vesvese icimdeydi iki sanciyida cekmek zorunda kalicaktim devletn ultrasonu tam kapsamli olmayabliyo mesela esenlerdeki doktora nasl 2 buck kilo okur bebek 9 aylik dedim aldgm cevap suydu ultrasonum detayli degl sana 4 kg dyen doktordn kagt al gel bnde dedm ki bosuna oturma burda dokrorum diye ozman millete bosu bosuna sanci cejtrme ben 2 bcuk dye girerim bebek dogar 4 kilo cektgm sanci cabasi ya nirmalle dogrur makata kadar dikis atilir yada okadar sanci sonu sezeryana alursn ozmanda ben bu hastbeyi basniza yikarm dedim ciktim. Dun irfana anlattm irfan dediki eger bu bebek 4 kilonun altnda digsun ben diplomami yirtip meslegi brakirm dedi
Dhvfth Misraaa inan bnde oyleydim bebegm iri irfan normal olmaz dedi esenler devlete rabdevu aldm gttim sezeryab icn gun almaya ama doktor dediki bebek 2 buck kilo afdersnn bi bk caktigi yok snir oldm ciktm dun arbvtky devlete gttim amacim dogumu ucretsiz hale getrmekti rabdevum yok dye bakmadilar ama devlete her gttgmdede icimde hep bi jorku vardi ya sezeryana almazlarsa bebek cok iri devlette son dk kadar sezeryana almiyo bliyosun hernyse surekli aklmda dusunceler bormale alinirsam okadar sancu cekip doguramazsam son anda sezeryana alinirsa. Gbi binlerce vesvese icimdeydi iki sanciyida cekmek zorunda kalicaktim
Dhvfth Misraaa ya ben sana cevap yazyorum ama onay bekliyor diyo anlamadim bu isten bisey @adm ilgilenir msin