Denizislet Yenianne34 Ümraniye Çakmak erdem normal doğum 1200 zorunlu sezeryan 1800 isteğe bağlı sezeryan 2500 canım gece doğum yaparsan nöbetçi doktor giriyormuş kendi doktor unu cağırırsan 600tl fark alıyorlar😊
Kmercer Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi normal Doğum 1500 sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 3500 ama zamlanacağını söylediler , bilginize arkadaşlar ☺️
arbustoo istanbul incirli ethica hastanesi can bey doktorum fiyat aldığımda normal 2800 dediler zam gelecekmiş
Krm Sum0303 ya Ümraniye tasincam değiştirsem mi emin olamıyorum. Memnun musun hastane ve doktorunu araştırdın mi? Normal doğumu destekliyor mu? Hijyen vb durumları nasıl biraz bilgi verebilir misin? Bir de doktorunun adini. Rica etsem.
Sum0303 Krm 3tane kuzenimin 3ü de bu hastane de doğum yaptı. Onların önerisiyle gittim. Hijyenik biryer. Doktorumun adı Yasemin Çakar Kement. Bi de Fatoş Hanım var onu da iyi diyorlar. Kuzenimin biri de ona gitmişti.
Dhvfth Yenianne34 persembe 500 evler safakta dogumum var sezeryan 1400 hersey dahil. Ama bu fiyat sadece arnavutkiy safaktan besyuzevler safaga doguma gidenler icin gecerliymis
Misraaa Dhvfth canım ben de Arnavutköy’de oturuyorum da sen buradaki devlet hastanesinde Doğum hakkımda ne diyorsun ben pek bilmiyorum bu tarafları