Kürtaj düşünüyorum
Dilarasil
Şöyle düşünün karnınızdaki de yanınızdaki evladınız gibi sizin evladınız karnınızda atan bir kalbi var siz yanınızda kollarınızdaki evlanızı öldürürmüsünüz?
Düşünmezsiniz demiiiii peki karnınızdaki ne oda kollarınızdaki gibi aynı evlat ha kollarınızdakini öldürmüşsünüz ha karnınızdakini
Dilarasil rabbime sığın bollll boll dua et seni çok çok iyi anliyprum benim oğlum 4yasinda ben 30haftalik geleyim planlı gebelik kaza olmasın diye direj spiral taktirmistim oğlumda sonra sen nasıl korundun bilmiyorum ama rabbim sana vermiş bebisi gucunu de verir belki kızın olcak belki oğlun kıyma yapma sakın bu dünya geçici sonsuz ebedi hayat var bizi bekleyen gerçek hayat orda hesabını veremezsin bunun saglikli düşünmeye calis rabbim verir kolaylığını buna inan çözüm bulunur vee sütun de yeter sabrinda merak etme
Bence söyle yap 11 aylık olan bebeğini öldür sonuçta 11 aydır o yaşadı diğer bebeğin de hakkı var o doğsun hem tek bakmış olursun yorulmazsın bunalmazsın da sonuçta ikisini de öldursen aynı gunah ve vebal
Ecegksu pesss gerckten pesss Allahın işinede karısır oldunuz!!! Rabbım demek kı bun dunyada rızkı var diye yollamış azcık vıjdanlı yorum yapın hamımefendı .Dıyor kı o kadar korunmamıza ragmen hamile kaldım demek kı neymıs Rabbim nasıp etmıs gelen her bebek evlat rızkıyla gelır ne ınsanlar var ya pes pese buyutuyor verdıgınız akıla bakın ya hamıle halımle benı sınırden konusturuyorsunuz!!!!!
Dilarasil anlamak isteyen yok zaten . İstemiyorsan doğru düzgün korunmasını bilseydin
Dilarasil Kurtaj olursan ömür boyu her gece ağlayıp vicdan azabı çekeceksin. Arkadaşım bana kurtaj ol dese sen önce kendi çocuğunu öldürmeyi dene yapabiliyor musun ki bana da öldür diyorsun derdim ve o artık benim arkadaşım olmazdı
Dilarasil bende korunduğum halde hamilelik yaşıyorum benimde bi çocuğum var özel bi çocuk sorumluluğu daha ağır yani buna rağmen aldırmayı bi an düşünmedim tabiki sizi yargılamak için söylemiyorum sadece üzerinizde çok büyük bi yük varmıs gibi düşünmeyin üstesinden gelebileceğinize eminim anneyiz biz herseyi başarırız
Yeliz2017 o kadar katılıyorum ki.. 7 koca sene hasretini çektim bende artık instargam faacebok hiç bir sosyal medya hesabına bile giremez hale gelmiştim her yerde bebek görüyorum diye dışarı çıkamıyordum. Yukarıda da yazdım eminim 1 gün bu duyguları yaşama şansı olsaydı bazılarının annelik ne demek anlarlardı.. herkes anne olmamalı
mysweetbabyy çok çok haklısın ya👍👍👍🙏
Dilarasil bunu buraya yazmak bile korkutucu. Daha sıkı önlemeler alsaydınız mesela ? Diğer çocuğunuz da çok küçük değilmiş doğana kadar sütten kesilmeye yakın oluyor zaten. Kardeşiyle paylaştırmak? ayrı bir düşünce. Arkadaşınız sizi temkinlemek yerine kaç aylık olmuş bebeğe kürtaj aklı mı veriyor? Rızkını verecek Rabbim.! Her konuya böyle aklınca olumsuz sonuçlar verecekse O arkadaşınızdan da hayır gelmez bence arkadaşlığınızı bi gözden geçirin derim.
Dilarasil merhaba anlıyorum çok zor boşluktasın ama sakın böyle bi şey yapma o daha minicik ve hayata gelmek istiyor hayatını söndürme yazık gunah yapma bunu ona annesi biz kadınız gucluyuZ bak dünyaya canlı getırıyoruz be Allah sana yine nasıp etmiş sakın kıyma ona
Canım belli ki duygusal bir boşluk yaşıyorsun eşinin de istememesi seni etkilemiş belli ki.ama inan aldırırsan ilerde çok pişman olursun.ilk çocuğun zaten 1 yaşına gelmiş çok küçük değil ki.evet biraz zorlanırsın ama sonra iyiki dersin.hayat her zaman planladığınız gibi gitmiyor akışına bırak rahat ol elini karnına koy hisset onu o senin canım canyoldaşın evladın unutma 🌸
Tekrar çocuk sahibi olacağınız ne malum… yapmayın o dünyaya gelmek istemiş kıymayın bence. Diğer bebeğiniz onun yüzünden bir kardeşinin yok olacağını bilse bence bunu hiç istemezdi. Bir evladınız var bence bence vebal almayın Allah korusun vebalin kimden çıkacağı belli olmaz. İnşallah doğru karar verirsiniz
Dilarasil ilk bebeğin olsa diyeceğim ki anneliği bilmiyor o yüzden böyle rahat kürtaj diyor.. fakat annesin sen, o duyguyu tadan bir kadın bırak kendi çocuğu başkasının çocuğuna dahi kıyamaz. Sizin dikkatsizliğinizin vebalini o bebeğe ödetmek.. ikinci bebek için çok uğraşmış biri olarak Allah aratmasın diyorum. Tamam beklemiyordun istemiyordun ama gelmiş kalbi atıyor nasıl o minicik kalbi durduracaksın 🤷🏻♀️ Şöyle düşün 11 aylık olan 9 ay sonra 20 aylık olacak yani nerdeyse 2 yaşında olacak, çokta küçük değil , hem yaşları yakın ne güzel birlikte büyüyecekler. Biraz olumlu güzel taraflarından bak
Dilarasil bende 3. Hamileligimde aynı düşüncelere daldım aldırmaya cesaret edemezdim ama rabbim affetsin keşke düşse diye içimden geçirirdim günlerce gecelerce ağladım işin içinden çıkamıyordum sonra rabbime emanet ettim ben bir yol bulamıyorum sen bana yolumu göster diye çok şükğr psikolojik olarskts mental olarakts rahatladım. Allah yardımcınız olsun allahı yani ederseniz işiniz kolay ona siz bakmıyorsunuz rabbinşz bakıyor