Ozgemir05 Batbet88 canım bugün gittim açıklıkla bişey demedi aşağıda muayene bile etmedi sadece bebek biraz daha aşağı inmiş normal doğuma meyilli dedi bol bol yürü dedi çarşamba günü gel o zaman ne yapacağımız hakkında konuşup karar verelim dedi
Batbet88 Ozgemir05 anladım canım bakalım ne olacak beni de pazartesi son kez çağırdı gelmezse perşembe günü suni sancıyla başlatacak doğumu
mavimm hafsa2020 benim de 24 ocak çarşamba günü sezaryen ile doğum yapacağım nasipse hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗
Nurr_1 hafsa2020 19 ocak 🤦🏼♀️ Hala doğuramadım bekliyorum ama gelesi Yok gibi çok yoruldum artık sanırım tükeniyorum 😭😅
tugceee10 eeeqq canim benim de 25ocak ama doktorum 29ekimde suni sanci verelim dedi bebek dogum kanalinda da degil, acilma da yok. Ben de beklemk istiyorum kasima kadar belki 40hafta olunca gelir diye. Senin doktorun ne dedi dogumla ilgili acaba?
Cnserkn 18ocak son adet tarihim normal doğum pozisyonunda ama yüzü yukarı bakıyor böyle olunca sezeryan oluyormuş perşembeye kadar bekliycez 40hafta olacak son beş gün. Yüzünü döner mi yada bu Bi sezeryan sebebimi gerçekten kafam çok karışık. Doktor 40haftası dolsun Bi kontrol daha yapalım dedi yüzünü dönmediyse Bi karar vercez bekleyelim mi daha yoksa sezeryan olayım mı. Yardımcı olun bana ne yapmalıyım
Ninatta 20 ocak benim, 39+1 oldum ama ne sancı var ne açılma üstelik çatı darlığı çıktı ne yapacam bilmiyorum akıl verin😔
Nurr_1 Ninatta bana çatı muayenesi yapılmadı normal Doğum dedi son anda çatı dar olursa Allah korusun sezaryen mı der 😱
eeeqq Hannah 3 kasıma kadar gelmezse doğumu başlatıcaz suni sancıyla dedi.o an ki durumda önemli açıklık vs o zaman bakıp karar verilcekmiş.
Cnserkn Benim çatım müsait rahimde yumuşama da var çocuk da aşağıda ama yüzü yukarı bakıyor böyle olunca sezeryan oluyormuş napıcm bilmiyorum
Hannah eeeqq Allah yardımcımız olsun bakalım nasıl gelecek bebişler benim de 25 Ocak ama burada 42 ye kadar bekliyorlar
CansuDemir Bugün 40+2 olduk ve annemle çarşıya çıktık. Yeldir yeldir gezdim. Haftalardır serklaj dikişinden rahatla gezememenin verdiği açlıkla, et görmüş köpek gibi suya hasret balık gibi hunharca gezdim yürüdüm. Taşındığımız apartmanda hiç merdivenlerden çıkamamıştım. 2 katı çıktım indim çıktım indim. Azcık belim kasıklarım ağrıyor. Lütfen Allahım diyorum, başlasın artık hayırlısıyls doğumumuz. Biz bekleyen gebelerini çok bekletme yavrularına kavuşmak için 🤲🏻