Hcrksk SeherMertcanMehmed hayır kanlı yada kansız sümüksü yapıda ve 1 lira büyüklüğünde olur dediler Doğum eğitiminde
Ebalp hafsa2020 birsey sorucam son adet gunumuzu soruyor ya doktor 1 mayista oldum ben mesela 5 mayista bitti ben doktora bittigi gunumu soylemem gerekiyodu
Ebalp Mucizemm41 he dogru soylemisim ozaman bsyadir aklimda sureklo sorucam doktora ama unutuyorum son adet tarihi deyince bende basladigi gunu dedim ama sanki bittigi gunu sormus gibi geldi banada 😊 sagolun
humeyraa BraAkayBulut maşallah banada dua edin 40+3 olduk hala bekliyoruz bugün yatış verdi doktor ama ben beklemek istedim iki gün sonra yine suni teklif edicek ve artk uzatmam sanırım kendisi gelir inşallah
tugceee10 eeeqq canim benim de 25ocak ama doktorum 29ekimde suni sanci verelim dedi bebek dogum kanalinda da degil, acilma da yok. Ben de beklemk istiyorum kasima kadar belki 40hafta olunca gelir diye. Senin doktorun ne dedi dogumla ilgili acaba?
eeeqq tugceee10 kanala girdi girmedi diye bişey söylemedi benimki. 1 kasımda 40 hafta doluyor normalde.3 kasıma tarih verdi eğer gelmezse o zamana kadar 3 kasım sabahı suniyle başlatıcaz dedi.bidaha doğumda görüşürüz kontrole gelmene gerek yok dedi
tugceee10 eeeqq anladim canimm benimki alttan muayene yapinca hic acilma yok ve bebegin kafasi kanala yerlesmemis dedi o yuzden sordum, ben de beklemek istiyorum kasima kadar en azindan sanirim baska doktora da gorunecegim.
Dilara55 Baharun2 bugün Doğum yaptım ve İnan aklımdan sen geçtin inşallah bir an önce doğurur dedim ama bakalım 🙏🏻 Tez zamanda inşallah
Dilara55 Baharun2 hikaye YoK ya ben normal olsun diye doktorum da çok sezeryan karşıtıdır ama karaciğer enzimlerim ve kabımdaki enfeksiyonum bir gece de artınca gebelik ürtikerine yakalandım 🙄 hastaneye gideceğim zaman bir anda suyum geldi aldılar beni 🙄🤦🏻♀️ Bu kadar bitti 😂😂😂 Darısı sana inşallah