Ayvaaaaaa hafsa2020 canım benim 37+2de 2380 gr doğdu. Biraz garip bir süreç. 3 gün suni sancı verildi. Kilosu gereği prematüre bebek oldu. 9 günlük. 7 gün yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kaldı dün yanıma verdiler bebeğimi.
Ozlemyilmaz 23 ocak adet tarihimdi. Normal doğum yapamayacağım sezeryan için gün aldık salı gününe🙏🏻 Heyecandan çok korku var hayırlısı olsun hepimiz için☺️
SeherMertcanMehmed Kızlarrr nişan illa kanli mı olmalıı ? Afedersiniz sabahtan beri 2 defa iç çamaşırımın üstünde akıntıdan daha koyu bir şey var nişan olabilirmiii ?
CansuDemir SeherMertcanMehmed Kahverengi renkli bir akıntı da olabiliyormuş. İlle kanlı değilmiş. Ebeler öyle söyledi bana. Ama mesela annemde nişan su gelmemiş, direk sancı başlamış.
Hcrksk SeherMertcanMehmed hayır kanlı yada kansız sümüksü yapıda ve 1 lira büyüklüğünde olur dediler Doğum eğitiminde
Ozgemir05 Batbet88 canım bugün gittim açıklıkla bişey demedi aşağıda muayene bile etmedi sadece bebek biraz daha aşağı inmiş normal doğuma meyilli dedi bol bol yürü dedi çarşamba günü gel o zaman ne yapacağımız hakkında konuşup karar verelim dedi
deletedmom507 hafsa2020 ah ah benim de gözüm sende günümüz aynı ne olacak sonumuz her gün ben bu gece doğuracam diyorum tık yok sanki gündüz gelemez iş gibi 😅
hafsa2020 deletedmom507 valla bende ağrılarım oldukça heyecanlanıyorum ama düzensiz yalancı ağrılar😒😒 bakalım hangimiz önce doğırcak😂