Ecekusunannesi Benimde 39+5 olduk çatı muaynesi yapildi 1cm aciklik ve bebek cok yukarda henuz inmemis dedi 2gun sonra sezaryan olucam kismetse -hafta bekleyelim istersen inme ihtimaline karsi bekleyemem dersin pazartesi sezaryana alalim dedi benimde normali yemedi acikcasi sezaryan olsun dedim ama cati muaynesinden sonra biraz kasiklarim aciyo yalan degil
rileyss hafsa2020 benim son adet tarihim 25 ocak ama ne yalancı sancım var ne baska bir belirti :( Bir an önce dogum yapmak istiyorum hamilelikten cok sıkıldım :(
Yazgulu rileyss benim de 25 Ocak. Aşağı doğru baskı var ve yalanvı kasılmalar oluyor. Normal Doğum olacak inşallah yarın da muayene var bakalım ne diyecek doktor
Elifim hafsa2020 aa yok doğurmadım 20 ocak son adet tarihim nişanim geldi sancım 15 dakkada bir suyum gelmedi sancılarım sıklaşrsa gidicem
Ayvaaaaaa hafsa2020 canım benim 37+2de 2380 gr doğdu. Biraz garip bir süreç. 3 gün suni sancı verildi. Kilosu gereği prematüre bebek oldu. 9 günlük. 7 gün yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kaldı dün yanıma verdiler bebeğimi.
rileyss Yazgulu ben perşembe nstye baglandım ama hiç sancı yoktu, haftaya alttan muayene ederiz hala gelmezse dedi doktorum. bekliyoruz bakalım :)
Yazgulu rileyss benim geçen cumartesi alttan muayene oldu ilk kez ama açılma filan demedi doktor. Nst de bi sancı çıktı ama doktor yarım saat içinde bi tane olması pek bişey ifade etmiyor dedi. Dediği gibi de bi hafta geçti üstüne 😊 bakalım yarın ne diyecek