Ozgemir05 Benimde 16 ocak beklemedeyim en son geçen cumartesi daha bebeğim kanala inmemişti bakalım yarın yine randevum var ne diycek doktor :(
Kuzey_irmak Benimde sat 20 ocak canım,28 ekim beklenen doğum tarihi son 9 gün ama gelsin istemiyorum daha,vajinal mantar oldum çatı muayenemde çıktı onun ilaç tedavisini görüyorum😔 o yuzden korkuyorumda hiç bir belirtimde yok
ikarus RRR normal doğum mu yaptınız? Benim bebeğim de kilolu da biraz çekiniyorum, o yüzden merak ettim🙄
EsraAgah sydv bana da doktorum diofol vitaminini verdi ama 9. Haftadayim hamileliğimin ama sanki ağır geliyor fazlaca kilo alıyorum göbeğimi şimdiden tasiyamiyor gibiyim 🤦🏻♀️
Gekon1710 Fatma1663 bnde aynı nasılsınz bnm çok ağrılarım var artık ordan oraya kıpırdayamıyorum ödemim yok ama niye böyle bilmiyorum siz nasılsınz
EceAkyuzz hafsa2020 benim 17 ocak. Hala bizimki de gelmedi:) nst de sancımız var ama açılma yok gün aşırı kontrole gidiyoruz artık:) sağlıkla gelsin tüm bebekler
Gaye 29 Ocak benımde dönmüş mü normal Doğum pozisyonuna diye soruyorum onun için çatalda muayene etmem gerekiyor diyor
EceAkyuzz Gaye bebeğin pozisyonu ultrasonda da belli oluyor illa çatalda muayeneye gerek yok. Çatı muayenesi ve açıklık kontrolü için bakıyorlar çatalda