HandezgeYldz 22 ocak benimde sancılarım çoğaldı açılma yok ama bebeğimde kasılmalar çok o yüzden yarın suni sancıyla alıncam doğuma hayırlısıyla 🙏🏻
Gekon1710 Fatma1663 bnde aynı nasılsınz bnm çok ağrılarım var artık ordan oraya kıpırdayamıyorum ödemim yok ama niye böyle bilmiyorum siz nasılsınz
ikarus RRR normal doğum mu yaptınız? Benim bebeğim de kilolu da biraz çekiniyorum, o yüzden merak ettim🙄
HandezgeYldz hafsa2020 3600 gr şuan kasılmaları çok bebeğimin ve nst sonuçları yüksek çıkıyo kalp atışlarıda sancım var düzenli ama açılma olmadı ne yaptıysam doktorda sabah çağırdı artık ama çok korkuyorum 😔
Minnil RRR yaaaa benimde 18 ocaktı seninle bi gün vardı aramızda Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık 😊
Nnzhktt hafsa2020 14 ocak son adet tarihim herşey normal gözükürken bugün mecburi sezeryana karar verdik doktorumla çok istiyordum normal doğumu 😥 nasip değilmiş
Hcrksk 21 Ocak son adet tarihim.gelen giden Yok ama bugün çok hafif kasılmalar hissediyorum.yalancı sancı büyük ihtimalle.ne nişan,ne su..sadece aşağıya vuran sızı var..Allah yardımcımız olsun
Nimetfatih hafsa2020 35+6 da 3060 gramdı benimde geçen hafta ultrasona sokmadı dr. İri bebek olur sezeryana döneriz diye korkuyorum bende😣
Mucizemm41 18 Ocak daha kanala bile girmemiş benim tembel ne gelen var ne giden n'olacak böyle bilmiyorum