hafsa2020 Baharun2 ben istemiyorm ama yapıyo 😁😁 pazartesi yine gitcem suyumda azalma varmı ona bakcak sanki azalmış gibi dedi bugün 🤔☺
Minnil RRR yaaaa benimde 18 ocaktı seninle bi gün vardı aramızda Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık 😊
Haticemustafa hafsa2020 1 cm acilmam varmis doktorum pazartesiye muhtemelen aliriz kucagimiza o zamana kdr egzersizlere ilik duşa devam et dedi nasip olursa 2 gün kaldi 🙈🙈
Hannah Kızlar bebeğim kanala girmişti ama bugün tık tık aşağıya vurduğunu hissediyorum sizce bu da Doğum belirtisi olabilir mi? Geri ters dönmemiştir değil mi? Yani aşağıda hissettiğim şey tekme değildir umarım. Benim gibi başına gelen var mı?
Nimetfatih hafsa2020 23 ocak hala doğuramadık🙈 kocamın deyişiyle züleyha bile( bir zamanlar çukurovadaki) doğurdu sen doğuramadın 😂😂😂
sinifcianne hafsa2020 26 ocak benım de 38. Haftam ama tık yok henüz yarın kontrolum var çatı muayenesi🙄🙈
hafsa2020 sinifcianne onu atlattım çok şükrde bugün yine vajinal muayne oldum 2 doktor anca yaptı 😁😂😂😂
Nimetfatih hafsa2020 35+6 da 3060 gramdı benimde geçen hafta ultrasona sokmadı dr. İri bebek olur sezeryana döneriz diye korkuyorum bende😣