Fatmiks Benim takip ettiğim bir sayfa var hanımefendinin eşinin adı Oğuz, iki oğlu var yanılmıyorsam birisinin adı Oğuz Efe birisinin adı Oğuz Kaan, hatta oğuz boyları diyor onlara çok tatlı bence 😂
guzelanne01_ Fatmiks yaaa ne güzell ben bayılıyorum böyle şeylere🙈🙈aslında bunu bende diyorum 10 oğlum olsa senin adını koyarım diye ama tabiki olmaz🙈🙈
duyguogretmen61 guzelanne01_ Gayet de koyulabilir neden olmasın. 2. Kez oğlum olsaydı ben de düşünüyordum. Benim hoşuma gidiyor.
guzelanne01_ Gizem1_ grupta akrabalarım var onlarda burda söylemedim gebe olduğunu bu yüzden söylemiyorum
Mavikalem guzelanne01_ Tabi ki öyle canım ama eşim istiyor demesi başka ben çocuğuma kendi ismimi vernek istiyorum eşime de söyledim diyor 😂😂
Birglbiray guzelanne01_ ben eşimle kendi ismimi birleştirip koydum oğluma ismi de çok nadir kimse de yok 😂 ama eşimin ismini koymazdım direk hayat şartları iki gün sonra insan ne olacağını bilmiyor karar sizin tabiki koyan vardır 🥰
Maysaamoms5 guzelanne01_ söylemedin tamam da bu yazıyı görünce anlamıcaklae mı 😬 grubum var tanıdıklarım var diyosun hamile olduğumu bilmiyorlar diyorsun o nasıl oluyor
Evina guzelanne01_ bu şekilde koyan çok var çevremde direk koyan yada ikinci bir isim ile koyan bence gayet güzel , sevdiğinizin adamın ve ondan çok seveceğiniz yavrumuzun ortak isimde olması çok manidar ❤️Bende düşünüyorum
guzelanne01_ Mavikalem değil canım değişik duyulmamış çok az olan bi isim☺️Böyle şeyleri saklamayı sevmemde dediğim gibi akrabalarım var Burda ve hamileliğimi daha söylemedim 🙈
Mavikalem guzelanne01_ 😂😂 Emrullahın yanına isim sormuşsun ya canım acaba o mu dedim 🤭🤭🤭🤭 sen bana özelden yaz ben size uzaktayım. Hiç gelmedim oraya