guzelanne01_ Hamileyim Oğlum olursa eşimin adını istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz koyanınız varmı aranızda 🙈
Cagmer guzelanne01_ isteğinize saygı duyuyorum ama bence hayatımda duyduğum en saçma olay bu neden kocamın adını oğluma vereyim ki.
Mavikalem guzelanne01_ İlk bebeğim erkek olsaydı ikinci bir isim olarak düşündüm sonra kız oldu. İkinci bebeğim erkek oldu ama eşimin ismini koymadım
guzelanne01_ Cagmer çünkü eşimin ismini çok seviyorum ilk duyduğumda hiç duymadığım bi isimdi,eşime eşimin isminden dolayı aşık oldum hatta ve diğer huylarınıda tanıdıkça tabi🙈Ve oğlumda taclanmasını çok istiyorum çevremdede bir kaç kişi var koyan
guzelanne01_ Hatta eşimin ismini duyanlar bile ne kadar güzel bir isim diyor 💕çok az ve çok anlamlı ismi
guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim grupta olan tanıdığım 3 4 kişi var gebeliğimi daha söylemedim adını söylersem hemen anlarlar bu yüzden söyliyemem🙈
Mavikalem guzelanne01_ Yok canım anlamazlar eşinin ismini koymak isteyen çok kişi var . Hatta biri kendi ismimi koymak istiyorum dedi de bana çok komik geldi o 😂😂😂
Ecmel44 guzelanne01_ özelden atsanız olur mu meral ettim bende yarın doğum var hala isim netlestiremedim:(
Mavikalem guzelanne01_ Aynen bence de olabilir neden olmasın ☺️ ya da eşinin ismiyle senin isminin haeflerinden birleştirince isim Oluyorsa öyle de Güzel olabilir
guzelanne01_ Mavikalem Kızım olursa kendi adımı ekliyip koyabilirim bende🙈Babaanneler dedeler istiyince konuluyor Bence aşık olduğun kişinin bebeğininin ismi olması güzel🙈Erkek içinde kadın içinde tabi bu benim düşüncem konulmuyabilirde
guzelanne01_ coolmother ben saçmamı diye sormadımki Koyan varmı dedim eleştirisel bi durum değil bence
guzelanne01_ Mre ayy ne güzel bende sonuna muhammed ekliycem Çift isimli olacak Rabbim inşallah verirse 🙈Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
Papatyaa_01 guzelanne01_ bende düşünmüştüm oğlum olursa senin adını koymak isterim diye ama eşim istemedi yani zaten oğlumda olmuyor :)
guzelanne01_ Papatyaa_01 eşim karışmaz bana 🙈Böyle şeylerde isim annenin hakkı der istediğini koymalı der
Mavikalem guzelanne01_ Tabi ki öyle canım ama eşim istiyor demesi başka ben çocuğuma kendi ismimi vernek istiyorum eşime de söyledim diyor 😂😂