guzelanne01_ Gizem1_ benim kayıtlı olduğumu bilmiyorlarki kullanıcı adımı doğal olarak bilmiyorlar ki Güzelanne yazıyor isim bile yok Ama neden bu kadar ısrar ben söylemek zorunda değilimki fikir aldım istiyen verdi verenlere teşekkür ederim hiç sevmem ısrarı
Angelmom_ Bence gayet guzel fikir. Bende eşimin ismini koyuyorum ogluma, 2 ismi olcak Yusuf eymen 🥰 sende iki isim koyabilirsin
Pemberuya guzelanne01_ isim konusu insana bir ömür dert oluyor bence annem adımı Ayşe koymak istemiş ama Babannem fırsat vermemiş hala söyler durur bende üzülürüm içinize sinerse koyun gitsin😊
Ecmel44 guzelanne01_ özelden atsanız olur mu meral ettim bende yarın doğum var hala isim netlestiremedim:(
Maysaamoms5 guzelanne01_ söylemedin tamam da bu yazıyı görünce anlamıcaklae mı 😬 grubum var tanıdıklarım var diyosun hamile olduğumu bilmiyorlar diyorsun o nasıl oluyor
Lavantakokusu64 Eşimin tarafından biri koymuştu Çağrıydi adamın adı oğluna Çağrı ege mi efe mi öyle birsey koymuştu. Birde Derya Baykali bilirim kızlarına kendi adlarını koyan😄 tabikide sizin tercihiniz koyabilirsiniz.
sedamom00 guzelanne01_ eşimin ve kendi babamın adı aynı isim 3 ncüyü koyamam biraz o isim huysuz oldukları için hiç çekemem 😁😁