Zeynep_Asellll AngeL- 51👼 Kıyafetler yıkanacak, ütülenecek, çantamız hazırlanacak bu günlerde🌸 Bebiş sabırsız gibi görünüyor. Korkutuyor bizi. Her an her şey olabilir diye elimizi çabuk tutmaya çalışıyoruz teyzeleri. Dua edin zamanından önce gelmesin cadı kızım😣
AngeL- Zeynep_Asellll neden sabırsız canım ☺️ bizimki de öyle rahim ağzı kısalığım var o yüzden biz 29. haftamda herşeyimizi hazırladık ☺️
Zeynep_Asellll AngeL- Geçen gün hastaneye gittim canım ağrılarım vardı. Parmak ucu kadar açılma varmış. Dikkat et dedi doktor
Svalpydn35 AngeL- yok yok bnm Dr um 39 u doldurturum öncesinde herhangi bi ters durum olmazsa diyo.erken alınmasını sevmiyorum anne karnında gününü doldursun ne acelesi var demişti en son.kendi çocuklarını da öyle yaptırmış o yüzden bna da mantıklı geldi.erken alinmasina ne gerek var her şey yolundaysa… İlk bebeğimi de 41 de zorunlu sezeryan olmuştum doğum ilerlemeyince. Bu hfta kontrolde bklm belki gün konuşuruz heyecanla beklemedeyim 🙈
AngeL- Svalpydn35 yani aslında çok mantıklı keşke her doktor öyle olsa ☺️ Hayırlısı olsun canım hakkımızda sağlıkla gelsinler ☺️🙏🏻
AngeL- iilaydasill Ece61 Begum-yktnvr4 gullokumum cansualisa usenmedimyaptimbirvelet NilAda16 Aselsmoms Yildizayz Aylakrn Melek2121 Bilgeyumuk Daffyy Milosee Mhrbn44_ belinay41 Bnmv-1 Yesraan bhrckkk zumzum Uykucu11 Zeynepsari34 Annecimden29 Leyla_tekinz Hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler 🙏🏻🙈 Sayılı gün çabuk geçiyor hemen geçsin burda doğurduk diye post açmak nasip olsun☺️♥️
Mom-babyyy AngeL- valla artık başlamam gerekiyor geç bile kaldım birkaç birşeyi kaldı onlar da geldiler mi hazırlayacam inş😂
AngeL- Mom-babyyy halledilir canım bi şekilde. Bende öyle 2 yelek koyucam içine hala koyucam zor geliyor 😅
[silindi] AngeL- valla bilmiyorum bi bakıyorum hafta gecmis bir bakiyorum gun gecmemis ne zaman su gibi akip gidecek sıkılmaya basladim hamislikten hemen vakti gelsin doğsun dusuncesinden gina geldi🤣
AngeL- [silindi] bazen insan öyle oluyo kuzum ben devamlı yatıyorum 21. Haftamdan bu yana bende de hep zamanını doldursun gelsin diyorum. İnşallah sen geze geze hamileliğini geçirirsin☺️♥️
Nuray08 Asya2838 yani bunun için benim bisey demem anormal olur dusuk riski varmi vss.. doktorunuza danismaniz daha iyi olur
Kucuk_melegim Asya2838 18 haftaliktim 30 oldum simdi 3 saat ucak yolcuğu yaptim daha sonra hep 9 10 saat turkiye içinde gezdim arabayla
Asya2838 Nuray08 yok qile hekimine sordum eğer bir sorunun yoksa yada düşük riskin yoksa kendi arabanlq yolculuk yapabilirsin dedi