Asya2838 Nuray08 yok qile hekimine sordum eğer bir sorunun yoksa yada düşük riskin yoksa kendi arabanlq yolculuk yapabilirsin dedi
AngeL- iilaydasill Ece61 Begum-yktnvr4 gullokumum cansualisa usenmedimyaptimbirvelet NilAda16 Aselsmoms Yildizayz Aylakrn Melek2121 Bilgeyumuk Daffyy Milosee Mhrbn44_ belinay41 Bnmv-1 Yesraan bhrckkk zumzum Uykucu11 Zeynepsari34 Annecimden29 Leyla_tekinz Hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler 🙏🏻🙈 Sayılı gün çabuk geçiyor hemen geçsin burda doğurduk diye post açmak nasip olsun☺️♥️
meraklianneadayi23 peraVeannesi 36 hafta doğum için erken bir süre değilmi bana doktorum 38+4 gün için tarih verdi benim bebeğim 1 hafta 10 gün ileride gitmesine rağmen
meraklianneadayi23 AngeL- Son 70 inşallah 💕🙏🏻 Hastane valizimi hazırladım ne olur olmaz diye hemde tek eksiğimiz o kalmıştı içim rahat etti hazırlayınca 💕
AngeL- meraklianneadayi23 en güzelini yapmışsın canım bende 29. Haftamda hazırladım çantamı ☺️ ne olur ne olmaz diye üstümden büyüük yük kalktı😅
emirtosveannesi AngeL- şimdiden soyleyim 30dan sonrası ne kadar az kalsa da geçmiyor 😄 aylar geçti haftalar geçti günler geçmiyor valla son 12 deyiz ama yok ya geçmiyor shshshs😄
AngeL- emirtosveannesi valla inan bana hiç geçmiyor 😅 devamlı yatıyorum zaten günleri iliklerime kadar hissettim ☺️ buna da şükür bu zamanları görmek benim için mucize☺️🙏🏻
Mdorukk AngeL- bende geçtim o günlerden ama çalışıyordum ben hemen geçiyordu izne ayrıldığım için sanırım geçmiyor da 😂 zaman daraldı ya ondan geçmiyor valla normal düşünüyoruz ama bakalım 🥰
AngeL- Mdorukk bence evde kaldığın için geçmiyor ☺️ normal olucaksa artık 8 de olur 16 da 😅 ne zaman gelmek isterse bebiş☺️🙏🏻
AngeL- Svalpydn35 yani aslında çok mantıklı keşke her doktor öyle olsa ☺️ Hayırlısı olsun canım hakkımızda sağlıkla gelsinler ☺️🙏🏻