Mdorukk AngeL- resmen geçmiyor biliyor musun 😩☺️ gün sayıyorum gelsin diye çok heyecanlıyım nasıl geçirmişim 9 ay diyorum 8 gün dayanamıyorum da 😂😂🥰🥰🥰🥰 sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz ❤️
AngeL- Mdorukk sezeryan mı olucak normal mi ☺️ Kız sana 8 gün geçmiyorsa bize nasıl geçsinnn😅 Ah ben o günleri iple çekiyorum iplee ☺️🥹
Gizem_1635 AngeL- tansiyonum yüksek heran olabilir demişti bugünde yükselti yatış verdi bu gece düşmezse yarın doğuma alcak
AngeL- Gizem_1635 yaa hayırlısı olsun canım allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻☺️
yagmur0504 AngeL- 103 kaldı Allah nasip ederse. Sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz 🤗 Allah hepimizi bir sesle kurtarsın sağsalim 🙏🥰
[silindi] AngeL- safak 191 ilk 90i geride bıraktık sira ikinci 90da daha cinsiyeti bile öğrenmedik bekliyoruz bakalim
AngeL- [silindi] oyy ne güzel zamanların ☺️ cinsiyetini öğrenmek isterken zaman daha hızlı geçiyor sanki☺️
Mdorukk AngeL- bende geçtim o günlerden ama çalışıyordum ben hemen geçiyordu izne ayrıldığım için sanırım geçmiyor da 😂 zaman daraldı ya ondan geçmiyor valla normal düşünüyoruz ama bakalım 🥰
[silindi] AngeL- valla bilmiyorum bi bakıyorum hafta gecmis bir bakiyorum gun gecmemis ne zaman su gibi akip gidecek sıkılmaya basladim hamislikten hemen vakti gelsin doğsun dusuncesinden gina geldi🤣
AngeL- iilaydasill Ece61 Begum-yktnvr4 gullokumum cansualisa usenmedimyaptimbirvelet NilAda16 Aselsmoms Yildizayz Aylakrn Melek2121 Bilgeyumuk Daffyy Milosee Mhrbn44_ belinay41 Bnmv-1 Yesraan bhrckkk zumzum Uykucu11 Zeynepsari34 Annecimden29 Leyla_tekinz Hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler 🙏🏻🙈 Sayılı gün çabuk geçiyor hemen geçsin burda doğurduk diye post açmak nasip olsun☺️♥️
peraVeannesi Son 34 ama dün sancılarım çıktı nst de ve 1 cm açılmam var. Çatı muayenesi oldum dün ve doktor bebişin kafasına dokunuyorum dedi 3 4 güne gelir dedi🥰 çok heyecanlıyım