anie Bfduam normali 3 4 gündü benim zaten son birkaç ayda 1 güne düşmüştü canım değerim de yanlış hatırlamıyosan 7.12 7.14 falan gibiydi
anie Bfduam tıbbi olarak açıklamasını tam bilmiyorum aslında kuzum bizim ailede genetik geçmiş olarak da erken menapoz riski var değerlerim de düşük çıkınca dr tüp bebek önermişti ama gerek kalmadı çok şükür allah isteyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah 💕💕
61lazkizi61 Bfduam fsh tsh e değerlerim hepsi dengesizdi benim canım fsh tsh hiç bi zmana normal seviyede olmadı hep yüksekdi
Gebeyim35 abnw kendı yumurtalarını basıt bi hapla destekleyerek topluyorlar,ıgne sadece 1,2 tane oluyo her ay toplama yapılıyor ,bi kac kez tekrarlayarak saglıklı embrıyokar elde edebılıyorsun,internetten arastır ıstersen
Aychovsky Bfduam onlari gercekten hatirlamiyotum 1 bucuk sene ımpryl adinda bir ilac kullandim yumurta gelisimini saglayici , bol bol Yuruyus saglikli beslenme ile devam ettim.3 kere yumurts toplama yAptirdim. Tabi bunlarda max 1 2 tane embryo olustu. Miyomlarim vardi miyom ameliyati oldum toplamam islemleri bitince .
Gulay92 Aysennnnnn Merhaba, iki tane olumsuz tüp bebek tedavim sonucunda doktorum prp önerdi, prp yaptırdım ve şuan 10+5 hamileyim. Prp yaptırdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum Ama sonucu güzeldi🌸Doktorum 2 ay süre vermişti. Benim Tavsiyem yaptırmanız yönünde, inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Gulay92 Tugcezeynep89 Benim de amh değerim çok düşüktü başta 0.36 sonra 0.12 ye düştü iki olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra şuan doğal yoldan hamileyim prp de yaptırmıştım onun da etkisi olabilir. Kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin. Ben de maxijuno biosteron gibi takviyeler kullanmıştım
Ay35-5 Bfduam Evet ben de en çok ondan korktum ama dçdoktorum sıkıntı oluşturmayacağını söyledi. Detaylı taramada da hiçbir sıkıntı gözükmedi Allah’a şükür 🙏
Aychovsky Bfduam peki en sonunda kendi kendime hamile kalmam:)çok şükür :) embriyolar donduruldu bekliyor :)
Bfduam Aychovsky evet ya,bu en iyisi olmuş:) Onlar beklesin sakla samanı hesabı. Alttan muayenede kaç yumurta görünüyordu canım?
Sansmelegim34 Sansmelegim34 Tugcezeynep89 Tugcezeynep89 hayır doğal yollardan hamile kaldı. 2 tane çocuğu var
Sansmelegim34 Bfduam doktorlar moral bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar zaten. Kız kardeşim hiçbir tedavi görmeden doğal yolla hamile kaldı. Amh ve fsh değerine de daha sonra benim değerlerimle karşılaştırmak İçin baktırdı. Benim amh 1.06 doktor düşük yumurta rezervi dedi.