Beettuull Didemesut 37+6 yım bebek ilerden geliyor umarım bu hafta doğururum bugün yapmaya başlayacağım bugün 1 kere yapacağım sonraki günler 2kere sabah akşam yapcağım
Didemesut Beettuull merakla sonucu bekliyorum inşallah sağlıkla normal bir şekilde elinize alırsınız yavrunuzu. İşe yararsa bizede bilgi verin😆
sayre Didemesut kız ben de günde 2 kez yapıyorum bunu 38+0 im Günde ekstra 30 dakika yürüyüş Merdiven inip çıkma 5 tane hurma yiyorum 😃😃😃
Tuba2949 Didemesut Yani açılman var ama rahim duvarın kalın dedi elimle biraz oraya sağ sol bastırdım dedi ve kanamanı başlattım dedi sanırım nişanım başladı o şekilde.
Didemesut Tuba2949 iki gündür yapıyorum bugün 3. Gün olcak bakalım . İnşallah bende kolayca doğururum. Tek set mi yaptınız yolsa günde 2 3 kere mi
Tuba2949 Didemesut Günde en az 3 kez yaptım, bunun dışında 10.000 adım yürüyüş, 10 kat merdiven inip çıkma plates topu üzerinde zıplama 8 rakamı çizme ve 2 kere de 15 sayı olacak şekilde squat yaptım.
Ayse_Nuryusuf01 Didemesut ay yok canım nerde 39+0 da beklemedeyim ne gelen var ne giden bu egzersizi yapınca akşamına doğuma gidiyorsun dediler 4-5 gündür günde 2-3 defa yapıyorum yok bir türlü gidemiyorum doğuma
limoncicegimFO Didemesut 34+2 deyim daha erken benim yapmam için biraz daha zaman geçsin deneyebilirim