Beettuull Didemesut 37+6 yım bebek ilerden geliyor umarım bu hafta doğururum bugün yapmaya başlayacağım bugün 1 kere yapacağım sonraki günler 2kere sabah akşam yapcağım
Tuba2949 Didemesut Ben yaptım oldu kızlar, bu hareketler sonrasında 3-4 gün sonra doğum yaptım. Gerçi doktorumda çatı muayenesinde sıyırma yaptım dedi oda etkili oldu başlatmada ama ben bu hareketlerinde çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Didemesut Tuba2949 iki gündür yapıyorum bugün 3. Gün olcak bakalım . İnşallah bende kolayca doğururum. Tek set mi yaptınız yolsa günde 2 3 kere mi
Didemesut Beettuull merakla sonucu bekliyorum inşallah sağlıkla normal bir şekilde elinize alırsınız yavrunuzu. İşe yararsa bizede bilgi verin😆
sayre Didemesut kız ben de günde 2 kez yapıyorum bunu 38+0 im Günde ekstra 30 dakika yürüyüş Merdiven inip çıkma 5 tane hurma yiyorum 😃😃😃
Tuba2949 Didemesut Yani açılman var ama rahim duvarın kalın dedi elimle biraz oraya sağ sol bastırdım dedi ve kanamanı başlattım dedi sanırım nişanım başladı o şekilde.
Tuba2949 Didemesut Günde en az 3 kez yaptım, bunun dışında 10.000 adım yürüyüş, 10 kat merdiven inip çıkma plates topu üzerinde zıplama 8 rakamı çizme ve 2 kere de 15 sayı olacak şekilde squat yaptım.
Ayse_Nuryusuf01 Didemesut ay yok canım nerde 39+0 da beklemedeyim ne gelen var ne giden bu egzersizi yapınca akşamına doğuma gidiyorsun dediler 4-5 gündür günde 2-3 defa yapıyorum yok bir türlü gidemiyorum doğuma