Melek6588 ilk hastanem de yani bugün ki doktorum da devam etmeye karar verdim sıkı takip edecek diğer yerler ne nst ne tansiyon hiç bakmadılar burda dediler 3 günde bir bakcas dedi bu bebeğime sonlanır kalbi durcak bebeğe kan akışı gitmiyor diyen doktor suyu da o donem dipteydi isterseniz başka doktorlardan görüş alıp karar verin ole gelin demişti bizde onu bırakmıştık diğer yere gitmiştik şans vermişlerdi bebeğe karnimdan parca aldılar Plesantam kötü diye 2 test yapıldı temiz geldi kromozomları bebeğin dnasna bakilmisti ama yetmez yetmez dediler başka test daha istediler 16 bin miş oda doğuma az süre kaldı yapılmaz dediler artk çıkmadı 1 -2ayi buluo bizde yaptırmadık dedim ben bugün ilk perinetologuma gideyim kan akımları dinledi o dönemdeki ters akim sorunu geçmiş hatta o dönem zehirlencen demişti tansyon fırlamıştı benim onlar bile düzeldi birden bire herşey duzeliverdi ben asla inanmazdım burda destek oldular çok benim hiç ama hiç umudum yoktu açıkçası 2 aydır bu doktoruma gelmedim şok oldu adam nasıl düzeldi diye sesleri dinledi kan akıyor güzel suyuda o dönem kötü dipte idi güzel çıktı şaşırdı kesin kalbi durcak derdim şimdi 3 günde bi nst tansiyon takibi yapcaz dediler yenidoğan bakımı ile toparlar dedi orda devam edicem met ettiler servisi 🤲🏻