minnoskiz- ben eylül 29 dan beri bide 30 u doğum günüm idi unutmam duyduklarımi ters akim vardı yani bebege kan gitmiyor bana kan geri gelioms ters A dalgası artık bende prof oldum araştırmaktan 3.gorus için yollamıştı bugün ki hoca o dönem recep hasa gittik o dedi evet kalbi durabilir ama hersey bitmiş değil bebek napicak bakalım dedi organları güzel cunki tek sorun plesanta idi bende içindeki damar dan kan gtmemeye başladı içi kanamış durmuştu heyete gönderdi bizi çapaya ordada dediler bu gebelik muhtemel sonlanır yani 2.teste gitmez dedi ibrahim die prof vardı recep bey o gün yoktu neyse parca almaya gün verildi 27 ekim verdik karnimdan girdiler zor bela cnki cilt altın ödem ve yağıymış kadın baktı işlem yapan bu nasl cilt altı dedi bole evirdiler çevirdiler hızlıca işlem oldu canım acımadı ama atmosfer insana yetio oranin denek gibisin biri yatio biri kalkıo herşey hizli neyde bize 2 hafta dediler 1 ay oldu sonuç çıkması ee bu çocuk büyüdü bisi çıkarsa sonlancak dediler çıkmaz ise de sıra ile gidcz başka testler var dediler neyse sonuçlar güzel çıktı bunlar dedi yetmez 1 test daha kaldı oda olsun aa doğuma surda 4 haffa süre verdi recep bey geçen hafta toplantı oldu bi daha gittim bu sefer o vardı baktı bu bebek yasicak ama nasıl geriden gelio bilinmio sebebi soru işareti dedi cnki ekran da hiç bisi cikmio küçük doğck dedi doğunca süprizler yapabilir dedi ee süprizler ne yani o test ye 16 bin wes adı firmaları aradık dediler yetişmez 6 12 hafta suruo öylece kaldık biz de bende dedim ilk perinetolgma gidim.en iyisi ben bgn gitim suyu da güzel kan akımları da düzelmiş bu bebek nasıl büyüdü buralara geldi hayret ediyorum suanda dedi o testi de yaptırsan temiz çıkar ztn dedi takip edelim dedi iste 3 günde nst grcem bugün girdim güzel çıktı artık çapaya gitmiom artık kendi perinetolog ve hwtanem de doğum olacak 🤲🏻