Melek6588 Plesantada ki damar dan birinde kan gitmiyordu bebeğe plesanta kanamış ve durmuştu 20.haftanda başlamıştı bebeğin beslenmesi kesiyordu suyuda dibe indirmişti ve aşırı kalindii plesantam bebeğe gideceğine kan sana geri geliyor demişlerri o donem son evre olan ters A dalgası olmuş buda kötü bebeğin kalbi durcak sende zehirlencn demişlerdi tansiyon 14 9 15 leri gordum o dönem dediler başka doktora daha git ole gelin karar verin sonlanması için demisi bugün ki doktorum bizde gittik diğer yerdeki prof beynine içine kadar bakıp tüm organları güzel demişti ama plesanta kötü olunca bebek beslenemio ama dur bakalım herşey bitmiş değil şans verelim buyumez ise o zaman sonlanır demişti büyümesi de mucize lazım demişti sonra heyete soktu orda da parça alalim plesantadan krmozom bakalım dediler karnımı deldiler duşun kasıktan girildi alındı parca o.sure de bile durabilir kalbi tansiyon bak dediler tansiyon daha hic yükselmedi oda büyüdü bugün de o en başta yazdığım kalbi durur diyen doktor şok oldu ben buraya kadar bile geleceğini beklemiodum dedi şaşırdı akımlar da duzelmis dedi