minnoskiz- ınsalalh kuzum inşallah bende capada kurulda idim Pskolojim bozuldu orda burda gelişim geriligi ile doğun yapanlarla konuştum hep burda bile arama motorunda tarattım senin gene iyi ben 32 deyim bacaklar ve karnı 4 5 hafta geriden gelio Plesantam dan çapa parça bile aldı orası kötüydü içi kanamış durmuştu 1 ay sonuc bekledim cvs array die twst yapıldı temiz geldi o bile kötü çıkar diodum snra dediler bu bebek yasicak kurulda dediler ama nasıl yaşar 1 test daha var ama senim doğuma 4 hafta süre veriom demisti recep has bey yani yaptırsnda doğum yapınca belli olucak die küçük bebekler nadir hastalıkla doğma ihtimali olui fln dedi beynim yanmisti nasil yani ya diye bugünde ilk doktoruma gittim şok oldu bu bebek nasıl 1150 kiloya geldi benim hic umudum yoktu dedi kan akımları kontrol etti düzelmiş dedi tee eylül ayında idi ters akim vardı cnki dedi bebeğe senden kan gitmuodu dedi artk korkma yenidoğan yoğun bakımında toparlar bebek güzel.bakiolar orda dedi 3 günde bir nst bakılacak orda devam etmeye karar verdim yani yine kendi hastaneme döndüm bezmialeme oranın doğumhanedi odaları hep bliom kaç kez yatım ameliyat bile oldum rahimden yazın rahîm ağzım açıldı onu da diktiler bu perinetologum🤲🏻