guzelanne01_ Petito35 Kahramanmaraştayım siz,Ben aslında normal istiyorum 11 yıl olduğu doğumuma hatta 12 yıl olacak kızımı doğum yapalı ama doktorum imkansız gibi konuştu
Petito35 guzelanne01_ Allahtan ümit kesilmez sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle 🙏
Oznurtopal guzelanne01_ zaman o kadar hızlı geçiyor ki 20 li haftalarda sonra. Sizin de su gibi akıp gidecek💓
guzelanne01_ ebrudurhan aynen banada geçmiycekte öyle hissediyorum😢Bugun ağladımm hatta bir an önce hayırlı sağlıklı bi şekilde doğsa zaman hızlı aksa öpsem sevsem diye🤷🏻♀️
guzelanne01_ Zeynepaltns 9+3 olacaz bizde 00:00 itibariyle🙈Randevun ne zaman canım doktor bizim pazartesi
ebrudurhan guzelanne01_ 4 gözle bekliyoruz sağ salim kucağımıza Almayı nasip etsiin Allah canıım benim🙏🏻 her anlarının bi güzelliği var bu anlarının da doyasıya tadını çıkaralım 🫶🏻 ilk bebeğin mi senin de
Zeynepaltns guzelanne01_ 8 haftalıkken gittim doktora , sonraki gidişimizde cinsiyet öğrenmek istiyoruz 14 .haftada gitmeyi planlıyorum
Cigdembebisim1 ceydaacc yenj mi başladı bulantılar.bn dha 4 haftada bulantılar başladı şuan 8 haftalık ve ölüyorm diye düşünüyorum kusmaktan
Cigdembebisim1 ceydaacc geç başlamış sizde ama daha iyi tâbi :)bnde ilk hamilelihimde de erken başlamışti bunda da öyle benim bahtsızligim herhalde
guzelanne01_ ebrudurhan benim 2 ci bebeğim bir kızım var ama ocakta 12 yaşına girecek yaşımda 28 ilk kez anne olacakmışım heyecanı var🙈🙈