guzelanne01_ en_guzel_emanetlerim aynen çok canım sen ondan zamana bırakabildin😂🤲🏻 ben özledim yaşımda 28 ilk kez anne olacağım sanıyorum
Oznurtopal guzelanne01_ zaman o kadar hızlı geçiyor ki 20 li haftalarda sonra. Sizin de su gibi akıp gidecek💓
Surprizbebek1 7+5′iz biz de. Karnımın alt kısmında değişik bir ağrı, özellikle sabahları mide bulantısı ve gün içinde baş dönmeleri oluyor.. Zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor 🫠
guzelanne01_ Surprizbebek1 maşallah sizdede normal canım o yerleşme sırasında sızlama oluyor Hepsi geçer inşallahda Zaman Asla geçmiyor aynen banada🤷🏻♀️😢
en_guzel_emanetlerim guzelanne01_ ayy çokta gençsin genç anne olmuşsun seninde özlemin çok normal 😍 benim yaş 26 düğünden hemen sonra hamile kalanlardanım
guzelanne01_ en_guzel_emanetlerim maşallah canım Rabbim evlatlarını hayırlı sağlıklı büyütmeni nasip etsin☺️
guzelanne01_ Petito35 ne güzel aynı anda doğuracaz birbirimizi takip edelim canım doğum zamanına kadar🙈
guzelanne01_ [silindi] maşallah canım sizede Rabbim yavrularını hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
guzelanne01_ busekandemirr yaa çok güzel bende 6+4 te duydum hatta heyecandan benim kalp atışım çok hızlandı doktorum sakin ol dedi🙈
omrumm Arkadaşlar valla çok hızlı geçiyor aslında zamanla 🥹 biz 21 haftalığız pıtpıt vuruyoruz bebem de mini pipili 🥹❤️