Minikmucizelere Emineo98 evet gercekten kendimi kaptirmiyim diyo insan ama belirti oluncada merak ediyo adet gunun bi iki gun gecsin bakalim inşallah güzel seyler olur🤲
Emineo98 Eflalannesi denemekte fayda var hiç beklenmedik an da güzel haber alır insan bi testten ne olur yap için rahatlasn
Eflalannesi Emineo98 ayy valla heyecan yapıyorum Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kizlar 🥺
minikmucizeemaak Bende bekliyorum 2 haftadır arada gelen kasık ağrılarım ve diğer belirtilerle beraber🫶🏻🤲🏻 Belki de istediğim için kuruntu yapıyorum belirti var diye ama inşAllah vardır muhtemelen sipariş verdiğim testler yarın gelecek ve dayanamayıp yapacağım inşAllah negatif sonuö görmem ne kadar belirtim olsa da negatif görmeye o kadar alıştım ki negatif olacak gibi diyor bir yanım da inşAllah Rabbim istiyen herkese ve bana sağlıkla bebiş nasip etsin ❤️🤲🏻
zeynozey Minikmucizelere kasık sancısı gögüs hassasiyeti 😂 çokta belirgin bir şey yok 😅😅 Allahtan ümit kesilmez 😬
Ezo667 Semakeles61 doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra aradan en az 3 ay geçmesine lazım diye biliyorum hamilelik için
cemreee__ Emineo98 benimde kürtajdan sonra ilk denemem ama pek umutlu değilim çok fazla değerlendirme şansımız olmadı ama bakalım nasiptir tabi inşallah vardır hepimizin canım
Ezo667 Yıllardır ilk kez adetim 5 gün gecikti, 2 gün önce test yaptım negatif çıktı, pozitife dönebilir bir kaç gün sonra tekrar dene dediler, yaşayan oldu mu aranızda
Esra06e Ezo667 canım benimde 2 gün geçti kan verdim negatif çıktı 6.gun tekrar evde test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim beta 84.65 ile öğrendim darısı sana inşallah
Minikmucizelere Eflalannesi bi test yap istersen canım var mi yok mu duye dusunup durmaktansa varsa güzel olur🙂yoksada en kosatzamanda olur inşallah 🙏
Eflalannesi Minikmucizelere inşallah ya iki gün önce kahverengi açık pembe gibi akıntım olmuştu bidaha olmadı adet olsam şimdi ye olması gerekiyordu inşallah vardır 🥺🙏
hemsireanaa Benimde adetime 5 gün var kaç gündğr yaptığım testler saatler sonra silik çizgi çıkıyo bütğn testler mi kuruma çizgisi yoksa varmı ?
Eflalannesi hemsireanaa benimde öyle oluyor inşallah vardır adet olmayı bekliyorum bir hafta daha olmazsam kadın doğuma gideceğim 🙏
Ruken_07akkus hemsireanaa benimde adetime 6 gün kala silik çizgi çıktı şimdi dört gün kalmis adtrime adetimin gecikmesini bekliyecem
hemsireanaa Eflalannesi farklı marka testlerle mi denediniz ? Benim hepsi farklı markaydj ama hep saatler sonra çıkıyo çizgi
Eflalannesi hemsireanaa valla hep aynı testle denedim markası aynıydı sabah yine deniycem inşallah dua eder misiniz 🙏🥺
hemsireanaa Eflalannesi dualarımdasınız hepiniz Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.testinizin resmi varmı acaba
elzem62 Eflalannesi silik çıkıyorsa, ve yarında öyle olursa koşarak kan testi vermeye git 🥺 inşallah mutlu haberler alırsın 🤲🏻🤍
Aysegul0-0 Bendeeeee bekliyommmmm😂🤦🏻♀️ 8 ekimde kürtaj oldum 2 gün kaldı adetime bakalım hayırlısı bende cok ümitliyim onca negatif testlere rağmen😂😂🤲🏻🌺❤️🤦🏻♀️
Aysegul0-0 Eflalannesi kasık ağrım bel ağrım var kokuda başladı gibi bugünde lekelenmem oldu inş olur ya çok istiyom çok kafama takıyorum bacım 🤦🏻♀️