Aysegul0-0 Eflalannesi kasık ağrım bel ağrım var kokuda başladı gibi bugünde lekelenmem oldu inş olur ya çok istiyom çok kafama takıyorum bacım 🤦🏻♀️
Eflalannesi Aysegul0-0 oyyy inşallah vardir bacisi ama bazen piskolojiye de bağlı olabiliyo inşallah umudunu kesme
hemsireanaa Eflalannesi dualarımdasınız hepiniz Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.testinizin resmi varmı acaba
Aysegul0-0 Eflalannesi amin inş cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk denemede olmasa ikincisinde inş 🤲🏻🤲🏻🌺❤️
Aysegul0-0 Hayat-07 herkeste belirtiler farklı gösterebiliyor cnm en önemli belirti adet geçikmesi adetine ne kadar kaldı ?
Serpilali01 zeynozey bende adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmamıştı adetim 1 gün geçince yaptığımda zar zor ikinci çizgiyi görebildim 🙂tavsiyem beklemeniz inşallah rabbim gonlunuzdekini verir
minikmucizeemaak elzem62 İnşAllah kargom yarın gelirse aslında daha adetime 4 gün var ama dayanamayacağım deneyeceğim🤲🏻❤️ Yine negatif görecek gibiyim bilmiyorum ama bir mucize olur belki☀️
elzem62 Eflalannesi silik çıkıyorsa, ve yarında öyle olursa koşarak kan testi vermeye git 🥺 inşallah mutlu haberler alırsın 🤲🏻🤍
Eflalannesi elzem62 normalde bir senedir her ay yapıyordum çıkmıyordu bu ay farklı bir akıntı kahve renkte ve kaşık ağrısı oldu erken olsun istemiyorum beklemek istiyorum negatif çıkar üzülüyorum diye adetim de düzensiz geçidi mi geçmedi mi bilmiyorum 🥺
elzem62 Eflalannesi bence hala olmadıysan ve hissediyorsan yap gitsin n’olacak.. negatif çıkarsada üzülme.. elbet birgün olacak 🤲🏻🤍