Umay255 HurremSultan aklım sende kaldı Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah kız seni görünce mutlu oluyom 🤣🤣 hem çocuk doğurcan burdan da geri kalmiyon ve bu bana çok iyi geliyo ay inşallah senin gibi olurumm❤️
Meyra41 HurremSultan bende 37 6 yim bugun karnimda çok agri var sureklide kasiliyor hadi bakalim hayirlisi olsun hepimiz için :)
Aaaysee HurremSultan oyy bebeğim Rabbim bi avazda kurtarsın insaAllah heyecanla doğum haberini bekliyorumm 😍😍
Zumzugukodummuzzingillatirim HurremSultan kiz benim dogumunda sizde böyle olduysaniz vay halime… dogurmadin mi hala kiz bak anlatıyorum nefes al ver hiiiiiğ diye ikin cikiyo dkdjdndjd
Umuthepvarr Busra3306 bizde 35+6 yiz bugün 2600 falan dedi kilosuna doğuma kadar kaç oluruz bilmiyorum 6 günde 150 gram anca almış
Elif927 HurremSultan Anammm hadi en sonunda hayırlısıyla gelsin bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua eder dua beklerim 🤲🏻🌷 tek avazda kurtul inşallah 🤲🏻🌷 bende korkuyorum duana ihtiyacım var 🤲🏻🤲🏻
elzem62 HurremSultan ayyy doğurdun muuuuu🥺 nasılsııın, bebişte sende iyisiniz inşallah 🤲🏻🤍 normal doğum mu kuzucum ? Nasıl oldu anlatsana bize süreci,korkulduğu gibi mi ? 🥺🌸🧚🏻♀️