Bittersweet ya kimi eşler girdiklerinde tramva geçiriyorlarmış gördüklerinden sonra ne biliyim ya 😒 bende istiyorum çektiğim acıyı görsün kolay değilmiş anlasın kıymet bilsin ikinciyi geç istesin diye ama bakalım 😂
Normal doğum/ Eş
Yenianneyimmm benimde düşüncem o canım ama bir yandan çekinmiypr değilim 😌
Dilansncr benim eşim kendi isteğiyle girdi doğuma.ben tamamen kendisine bırakmıştım,doktorumuz sordu doğum başladığında eşin girmek istiyor mu diye,ben de bilmiyorum dedim,bizzat çıktı kendisi çağırdı babası gelmeyecek misin diye,bir baktım geldi.
Üstelik epiduralsiz normal doğum yaptım,bütün süreç boyunca elimi hiç bırakmadı,ihtiyaç duyduğumda su içirdi,saçlarımı derledi topladı.
Üstelik o anlara şahit olduğu için de bana karşı olan sevgisi,manevi duyguları çok daha fazla arttı doğumdan sonra.doğumu hikaye gibi değil kendi gözleriyle gördüğü için,ne kadar zor birşey olduğunu anladı.bir ara doktora bu kadar bağırması normal mi çok sancı çekiyor galiba filan diye soruyordu☺️
Yine olsa yine girmesini isterim,gerçekten manevi bağı ve bana olan bakış açısını çok değiştirdi.
Üstelik epiduralsiz normal doğum yaptım,bütün süreç boyunca elimi hiç bırakmadı,ihtiyaç duyduğumda su içirdi,saçlarımı derledi topladı.
Üstelik o anlara şahit olduğu için de bana karşı olan sevgisi,manevi duyguları çok daha fazla arttı doğumdan sonra.doğumu hikaye gibi değil kendi gözleriyle gördüğü için,ne kadar zor birşey olduğunu anladı.bir ara doktora bu kadar bağırması normal mi çok sancı çekiyor galiba filan diye soruyordu☺️
Yine olsa yine girmesini isterim,gerçekten manevi bağı ve bana olan bakış açısını çok değiştirdi.
Benim için sakıncası yok ama erkekler doğumu gördükten sonra psikolojik olarak eşlerinden uzaklaşabiliyor ve zaman geçse dahi eşlerine dokunmak istemeyebiliyormuş. O nedenle ilişkiyi bozmanın gereği yok bence.
BehiyeGrel bende oyle dusunuyorum tatlim ama ne biliyim kimileri diyor artik o seyi gordujten snra esin tramva gecirebilir soguyabilir igrenc gelebilir vs o yuzden cekinmiyor degilim artik 😔🌸
@Tubidy bana da lavman vermişlerdi yaptım daha wc çıkamadan asistanlar geldi beni nst ye bagladılar neyse ben wc gitmem gerek diyorum beni göndermiyorlardı ya herhalde hemen doğuracam falan sandılar :) bebeğin kalp atışlarına bakmamız lazım diye kaldırmadılar beni sancı sırasında off rezillikti 😑😑 hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım Allah temizlikçi hanımdan razı olsun valla utanma kızım normal VS vs diye beni destekliyordu
Ecrinimleyla ya ben kararsiz kaldim bir yandan istiyorum cektigim aciyi gorsun dha cok kiymet bilsin bir mucizeti dunyaya getiriyorum diye 😂🌸
Dilansncr bn sezeryan olcam esim yanima gelsin girsin istiyorm ama korktugu icin o istemiyo😀
Benimki sezeryana bile dayanamam diyor bide normal dogursam beni bırakıp eşimle uğraşırlar artik🤣🤣
Dilansncr benim normal olucak ve eşim yanımda olucak bana destek olmasını çok istediğim için
Dilansncr benim eşim girdi doğumuma. 2 saat sürdü doğumum sancı anlarım dahil hep yanımdaydı en büyük destekçimdi. Beni o doğurttu desem yeridir