A_syma Gzdeee11 33+1 iz Cantamizi hazirladik :) Ultrasona gore 1 subata sarkti dogumum. Sata gore 25 ocak. Gebelik o kadar dururmu bilmem :)
Tinasu Gzdeee11 hastane çantam hazır kıyafetleride yıkandı ama oda yapmadık daha bi o var belki doğumdan sonra yaparız
Meyrik Bizimde son tarih 28 daha önce gelcek biliyorum hâlâ kıyafetleri yikanmadi çanta hazirlanmadi 🥺
limoncicegimFO Gzdeee11 hastane çantam hazırlanacak bir de son bebek arabamız kaldı alınacaklar arasında minik eksikler kaldı. 34.haftaya giriyoru12 de 😂
Gzdeee11 limoncicegimFO eksiğimiz yok şu anlık gibi belki çantayı hazırlarken falan çıkar bizde 12 den sonra 31+4 oluyoruz
limoncicegimFO beyzzsenturkk ben de aynı durumdayım doğsun kucağıma almak kokusunu almak istiyorum diyorum bir taraftan doğum korkusu da var tabi ilk doğum 😊
miracefemom7 34 haftaligim hersey hazır kıyafetler çantamız odamız oglusu bekliyoruz bugün çok vajinamda baskı hissediyorum bide elim ayağım çok uyuşuyor tansiyonum normal çıktı pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor
limoncicegimFO Gzdeee11 çantayı da oyle abartmadan hazırlayacağım cnm bakalım eksik olur mu bilmiyorum eksiklerim dışında pek alacağım da kalmadı şükür 😊cantayi hazırlayıp bebişin gelme gününü bekleyeceğim artık