Gzdeee11 Sıra bize geliyor nasıl gidiyor hazırlıklar biz yavaştan başladık yıkamaya eşyalarımızı çantamızı hazırlıycaz sizde hazırlıklar ne durumda
srnglcskn Gzdeee11 oğlumun her şeyi hazır çok şükür yıkandı ütülendi odası yerleşti benim eşyalar kaldı hastane çantasını hazırlamadım daha bakalım en yakın zamanda hazırlayacağım inşallah. Ocak 21 tahmini doğum gözüküyor 🥹😍
Drysmsn Gzdeee11 bızım de herseyımız hazır sadece çantaya koymak kaldı 31 Ocak doğum gözüküyor Rabbım yardımcımız olsun 🤲💙
beyzzsenturkk Gzdeee11 hem heyecan hem korku sardı bir sürü duyguyu aynı anda yasıyorum dün dogumdan korkuyorum doguramam diye ağlarken şimdi de doğsa da götünü ısırsam diyorum cok panikledim şimdiden 😂
Aybukedg Gzdeee11 srnglcskn Drysmsn Burcuuuuu Mustafaninannesi kızlar biz de 33+4 olduk. Bi kaç gündür özellikle bugün kasıklarımda baskı hissediyorum. Sizde de var mı? Normal mi?
Mustafaninannesi 13 ocak gibi benimde erken gelmez ise kızım 🤗 çantamız hazır buzluğa hazır yiyilecek şeyler ayarlıyorum bir evim silip supurucem sonra hazırım😍
limoncicegimFO beyzzsenturkk ben de aynı durumdayım doğsun kucağıma almak kokusunu almak istiyorum diyorum bir taraftan doğum korkusu da var tabi ilk doğum 😊
Emirsmomm Gzdeee11 bütün elbiselerini 30. Haftada yıkamıştım çok şükür erkenden halletmişim diyorum şimdi ağırlaştım 34 haftalık oldu bebeğim :) çantamız hepsi hazır tek eksik bebeğimiz 💗
A_syma Gzdeee11 33+1 iz Cantamizi hazirladik :) Ultrasona gore 1 subata sarkti dogumum. Sata gore 25 ocak. Gebelik o kadar dururmu bilmem :)
Tinasu Gzdeee11 hastane çantam hazır kıyafetleride yıkandı ama oda yapmadık daha bi o var belki doğumdan sonra yaparız
Meyrik Bizimde son tarih 28 daha önce gelcek biliyorum hâlâ kıyafetleri yikanmadi çanta hazirlanmadi 🥺
limoncicegimFO Gzdeee11 hastane çantam hazırlanacak bir de son bebek arabamız kaldı alınacaklar arasında minik eksikler kaldı. 34.haftaya giriyoru12 de 😂
Gzdeee11 limoncicegimFO eksiğimiz yok şu anlık gibi belki çantayı hazırlarken falan çıkar bizde 12 den sonra 31+4 oluyoruz