1anne2bebek__ Esraliiii öyle beklerken 😂😂güldürdün beni. Bende bi kahvaltı da çeyrek ekmek yerim öğlen akşam ekmek hiç yemem.normalde de yemezdim hamilelikte de😀
Tugbakose-24 Bı koca pızzayı bıtırdım bıde gunluk 1 lıyre meyve suyu tuketıyrm. Meyve cok tüketıyorum ozellıkle 1 kılo mandalına bıtırıyrm gunde😂
Esraliiii Tugbakose-24 oo bende yerim de suyum fazla affetmem yoksa meyve sevmeyen görünce tuhafıma gidiyor meyve sevilmez mi
Hilal3425 Esraliiii yok dikkat etmene gerek yok yiyemiyorsun zaten istesende :))) iyi bir ameliyat gecirdiysen geri kilo alımı olmaz
Esraliiii Hilal3425 ya öyle mi var tanıdıgımda geri aldı ya cok yiyor ya da demek ki iyi bir ameliyat olmamış
Senel6767 Esraliiii insallah cnm rabbim güle gule gucagına almayı nasip etsin cnm cinsiyetinu ögrindinmi
Esraliiii Senel6767 erkek seninki belli mi bitanecik kızım kaldı 4. Erkek kızım olsaydı bir tane daha iyiydi
Senel6767 Esraliiii kızının ismini ne koymuştun sen cenim oglumun ismi yusuf onan yanına yakışan bir isim arıyorum 😊
edkrcy Esraliiii 8+4 üm malesef keyifle yemek yemeye hasret kaldım hergünüm yatana kadar bulantı ve kusma ilaç fayda etmiyor psikolojim bozuldu ağlaya ağlaya dolaşıyorum 😔
Papiiii Esraliiii ayy bayilicam simdi o kadar hamsiyi nasi yedin.Ben bugün 2 tane kucuk pogaca,, bir dilim pasta,2 minik kofte azicikda patates kizartmasi yedim bir bardakda kahveyle gunu tamamladim.Tabi meyve kismimada 3 tane minicik mandalina)
Esraliiii Papiiii Oo cok güzel yedim çokta iyi oldu 😁😁balık zaten yerim fazlaca bayador da istiyordum minicik zaten 2 saat sonra acıktım balık tok tutmaz
Yelkovan1 mylittlebabym ay bende öyle yerken limonlu iyi hoş sonra midemden gelen balık kokusu daha 1 sene yemem dedirtiyo