Yelkovan1 Esraliiii bizde öyle valla ağzım boş durunca canım sıkılıyo ya meyve yicem ya sakız çiğniycem ağzımda sakızı görende çocuk hem geveze hem sıçalak olur diyo ama dinleyen kim şuandada ağzımda 😂 sakız hojdur 😅
Busel Esraliiii Ay kız keşke bende yiyebilsem maşallah 19.hafta bitti bitecek 6 kg verdim kusmalar kesildi ama yine de fazla yiyemiyorum fazla yediğim an o kadar rahatsız oluyorum ki ve çıkarana kadar rahat etmiyorum😆 daha kg almadım ama acikmiyorumda
Esraliiii Busel o da zor kızmda öyleydim bende kocamda şaşırdı valla o tıkandı 😁yiyemedi 3 gün yemezsin yemek deid utandım yo açıktım demeye
Esraliiii Yelkovan1 ahah sakız çekirdek vazgecilmez demek benim bebeler ondan geveze ve sıcalak olmuş ahahah
iremcannn1907 Esraliiii kız 2 kilo hamsi ne ki çerez çerez 😂 48 kilo ile hamile kalan ben 9 ay boyunca evi ve marketleri yiyerek 80 kilo ile doğum yaptım 😝
Yelkovan1 Esraliiii sjsjshsjj Allah seni 😂 aman olursa olsunlar napim atamıyorum şu sakızı ağzımdan 😂
Yelkovan1 Esraliiii nası beceriyosunuz ayol böyle zayıf olmayı 82 kilodan diyetle 68e düştüm tüp bebeğe gebe kaldım 33 haftaya gircem 90 kiloyum 2 gün önce sağlık ocağında tartıldım ebe diyoki geçen ay 78 değilmiydin sen 😂😂 dedim olabilir 😂
Yelkovan1 Esraliiii şuan yapıyorum onu arada bi herifle göz göze geliyom ağzımın içinde çiğniyom sonra patlatmaya devam napim zevki çıkmıyor sessiz sessiz 😂😂😂
Esraliiii Yelkovan1 ahaha zaten zor kilo alan bünyem var bi gebeliklerimde alıyorm maksimım 62 oluyorum aslında düzenli de yerim et balık kuruyemiş snaırım bebekelr alıyor kocam dşyo 70 olmazsan gelme nereye gideceksem😁
Alimenur Esraliiii ben çok açııımmmm Sabah 2 patates haşladım tereyağ baharat öyle yedim ekmekle bile yiyemedim 2 de küçük salatalık Tamam öğün olarak bitti bende günü bitirdim Keşke bende yiyebilsem daha 3 aylığım ve 6 haftada 7 kilo vermişim😕