Esraliiii Aaaysee bende normalde yasamk için yerim yemeği ama hamile olunca ekmeksiz her syi yerim aynıyız karnım doyunca bir daha sabaha kahvaltı her sey bebelr için her sabah ac karnına bal pekmez öneririm onlarda tok tutuyor
Aaaysee Esraliiii saol balım pekmez hiç sevmem ama sırf sağlıklı diye tahin pekmez yiyorum her sabah hem güzel oluyor pekmez tadıda gelmiyor
Aaaysee Esraliiii insaAllah ya 18 de gittiğimde 180 gramdı ve çok dikkat ettim süt,ceviz,kuru üzüm,tahin hep yedim ne kadar almış merakla detaylıyı bekliyorum
Senel6767 Esraliiii kız ewt 17 haftalık gecende biz beraber hamileydik hatırladınmı beni kızın oldu galiba senin
Esraliiii reyhan12 bacım görsen bi de kilo alsam baskasınyese dediğin gibi kapıdan gecmez ama cok su tüketiyorum ekmekte yemem
Esraliiii Senel6767 seni hatırladım canım aynen hayırlı olsun evet kzıım olmştu gecen sene Eylül de bi dogurayım bagltıcam kendimi
Hilal3425 Esraliiii önceden olsa yerdim :))) büyük boy pizza patates kola arkasından waffle yemiş insanım ben ama şimdi tüp mideli olduğum için 1 dilim pizzadan fazlasını yiyemiyorum :)))
Esraliiii Hilal3425 o maşallah ya tüp mide olunca dikkat istiyor değil mi verilen kilolar alınıyor hamur tatlı yiyemem belki de balık doyurmaz insanı et yiyemem mesela o kadar
1anne2bebek__ Esraliiii ekmekle mi ekmeksiz mi 🤣🤣🤣 valla ben canınız çekmesin 1 küçük palamut’un yarısını yiyemiyorum ekmeksiz yiyorum bir de. Salatanın içine didikleyip😁
Esraliiii 1anne2bebek__ ekmek yemem canım normalde de ekmek tüketmem bir dilim en fazla ye bacım yarasın bebeğe yarım palamudu ben öyle beklerken yerim 😁😘
Senel6767 Esraliiii insallah cnm rabbim güle gule gucagına almayı nasip etsin cnm cinsiyetinu ögrindinmi
1anne2bebek__ Esraliiii öyle beklerken 😂😂güldürdün beni. Bende bi kahvaltı da çeyrek ekmek yerim öğlen akşam ekmek hiç yemem.normalde de yemezdim hamilelikte de😀
Hilal3425 Esraliiii yok dikkat etmene gerek yok yiyemiyorsun zaten istesende :))) iyi bir ameliyat gecirdiysen geri kilo alımı olmaz