Elifderin34 Norl238_ ya şimdi geç yazdırma imkanı yok dimi eskisi gibi, olsaydı bnde bebeğimi ocakta yazdırırım 😀okul hayatına erken atılanlardanmısın sende 🥲
Norl238_ Elifderin34 evet artık zamanında yazılıyor diye biliyorum. Evet erken atıldım ama o yönden sorun yaşamadım iyi ki 1 yıl erken bitti diye sevindim hatta 😅
Taricat Gulsennuy aynı gün doguruyoruz desene hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰🤲🏻
zynpasya13 36+1iz yarın kontrolümüz var gün verecek bi kaç gündür çok zorlanıyorum vajinaya çok baskı yapıyor korkutuyor biraz beni .hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun inşallah çok korkuyorum sezaryenden de
Taricat zynpasya13 hiç korkma canım benim ikinci sezeryanim olacak hiç korkulacak birşey yok öyle abartildigi gibi değil yaşayınca boşuna bu kadar stres yapmışım diyeceksin 🥰
Merss Taricat benimde 24 Aralık ama suan 36+5 iz aramızda iki gün var :) gribim üstelik zaten nefes darlığı yatarken sağa sola dönerkenki eziyet 😬 daha çok sey ama sağlıklı olsunlarda inşallah 😍 bu arada bebeğin kaç kg canım 😊
Taricat Flz-cner98 benimde 3 yaşında bir oğlum var onu nasıl bırakırım diye düşünüyorum kara kara annelik çok zor gerçekten 🥺 sağlıkla kucağımıza alırız insaAllah bugünler de geçer 🤲🏻🥰