Alimm-5 Taricat benimde en geç 23 Aralık Cuma günü olacak nasipse bizde 38 oluyoruz heyecan birazda korku rabbim hayırlısını versin 🥰
Taricat Alimm-5 amin canım bende aynı sekil hem korku hem heyecan bir an evvel geçse gitse de kurtulsak 😂🥰☺️
Hayal_Annesi Taricat 14.12 de 38+5 de sezeryan ile gelecek oğluşum inşallah ama sabah nişanım geldi bakalım belki yarın gelmek ister paşam
AyseKA Taricat benim de son 3 gün. 12.12.2022 yani ptesi sezaryen günümüz. 39+1 oluyorum. Heyecanlıyım ve korkuyorum. Hiç ameliyathaneye girmedim.
Taricat AyseKA ilk olacağı için daha da stres olman normal ama merak etme boşuna endişe etmişim diyeceksin canım Allah sağlıkla kavuştursun ♥️
Tugbaa8 12.12 de olacak benimde doğumum inşallah 38+4 de heyecan dorukta.Herkese Allah kolaylık versin sağlıklı kavuşalım inşallah evlatlarımıza
Zlh32 Taricat hafta olarak ayniziyiz . Pazartesi kpntorlum var heralde o gün verecek bana da sezeryan gününü. Çok meraktayim.
Esilam42 Taricat bende 36+4 günlük oldum artık yürümek iş yapmak yemek yemek bile zor geliyor birde bir kaç gündür bebeğim de kendini taş gibi yapıyor bende ayın 22inde sezeryan olacam korkuyorum çok fena ,🥺🥺
Taricat Esilam42 ayy bende aynı sekildeyim oturup kalkmak eğilmek işkence oluyor artık o sertleşmesi falan iyice aşağıda zaten 🥺 az kaldı kuzum ya sabır 🤲🏻