ayoLNolduYine Dün öğrendim 3 haftalığız henüz beta 10,42 ile öğrendim yumurtlama sonrası 9. Gündü. Varmı benle beraber öğrenenler ağustos anneleri daha çooook var ikinci gebeliğim umarım sağ salim alırız kucağımıza 😇
ozerturksule ayoLNolduYine bende daha 1hafta önce öğrendim 4+2 yiz bugün daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için Beta takibi yapıyorım, inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşuruz bebeklerimize Ağustosta 🙏🏻🌺
Asgzmm ayoLNolduYine bizde 5+1 olduk bugün dün kesemizi de gördük çok şükür 🙏🏻 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah❤️🙏🏻
Yenibirannee ozerturksule merhaba bende 3 gun once persembe gunu ama ogleden sonra 4 gibi verdim betam 16 idi. Sonra cumartesi sabahtan verdim kan 16.72 cikti cok az ilerlemis biraz korktum acikcasi tam bugun 4 haftalik olduk. Sizin nasil ilerliyor acaba 2 kati artmayinca kimyasal mi oluyor acaba
Bademes Merhaba bende 5+4 üm bgn kontrole gittik keseyi gördük fakat içerde kanama gördü doktor progestan a başladık . Benimde 2. Hamileliğim ama unutmuşuz herşeyi sanki
ayoLNolduYine Bademes unutuluyo valla, Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde ağrılı geçiyo kese görünmez diye gitmiyorum henüz 3+3 haftalık
babygst minipanda maşallah canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle sizin de hareket ve morfoloji sorunu vardı dimi biz de nasipse diğer ay tüp bebeğe başlıyoruz 17 aydır hiç gebelik olmadı
Ayezhanim ayoLNolduYine ikinci gebelik benimde bir kızım var 3.5 yaşında beta 16 ile öğrendim 3 gün önce 🎀💐doktor kontrolüne daha çok var ben haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum
Betulcoban Ayezhanim ıkımızde aynıyız heralde bende dun ogrendım daha beta 28 ile 3.5 yasında kızım var saglıcakla kucagımıza alalım ıns 😍
Edolili ayoLNolduYine Ayy gel sarılalım . Adım Eda memnun oldum devamlı yazalım bende yeni öğrendim . İkinci gebeliğim nasıl ilerleyecek bilmiyorum heyecanlıyım 🤗 Şuan 5 haftalık görünüyor adet tarihime göre ama ilişki tarihine göre bizde 3 haftalık 😂😂
ayoLNolduYine Edolili Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰 İsmim nur, bende memnun oldum 😍
Hayat-07 Edolili ya bende 3 gün önce öğrendim 4+6 şuan bugün doktora gittik kese göremedi takipte kalalım mı konuşuruz
Sena00 ayoLNolduYine hayırlı olsun bende geçen hafta cumartesi günü öğrendim son adet tarihine göre 5 haftalık daha doktora gitmedim benimde ikinci gebeliğim
ayoLNolduYine Sena00 kese görünümü için git bence ben dayanamam valla ayın 22 sine randevu var sabırsızlıkla bekliyorum kese için 😄
Gunes63 ayoLNolduYine hayırlı olsun canım 🥰 bende geçen hafta öğrendim. Bugün 5+3 üm salı günü keseyi görmek için gitmeyi düşünüyorum. Benimde bi düşüğüm var o yüzden biraz endişeliyim
ayoLNolduYine Gunes63 endişe herkeste var maalesef ben önceki hamilelikte de endişeliydim şimdide endişeliyim valla 😄
ZehraKT ayoLNolduYine merhaba 😇 ben de 5+4 haftalık hamileyim. Perşembe gün keseyi gördük 28 aralıkta da kontrole çağırdı doktor 😍 daha önce iki düştüğüm var. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçiririz hepimiz 🙏🏻
minipanda babygst evet malesef herseyi denedik nasip olmadı böylesi nasipmiş ,teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah
Cinarinannesii_ ayoLNolduYine Merhaba hayırlı olsun 🌸 Bende adeti geçikip test yapanlardanım 2 gün arayla 2 test yaptım ikisi de çok silik son adete göre daha 3+5 gözüküyor ama ben henüz kan vermedim varsa bişeyler 1 hafta bekleyeyim de en azından kanda iyice yükselmiş olur dedim pazartesi belli olacak inşallah ak koyun kara koyun 🤭
ayoLNolduYine Cinarinannesii_ ben sabırsızım silik çizgi görür görmez kan verdim daha tutunma aşamasında öğrendim düşün yani 10,42 çikti sonuç. 2 gün sonra verdim 54 olmuş 😄
Boncukveannsi ayoLNolduYine vallah daha çok var deme bacım ben ilk öğrendiğim de 3 haftalıktı daha Cook var diyordum şuan 31 haftalığım zaman nasıl geçti günler nasıl bitti inanın hiç farkında olmuyorsunuz 🤣
ayoLNolduYine Boncukveannsi biliyorum önceki hamilelikte daha çok var nasıl zaman geçer derken hiç bişey anlamadım valla 😄