ayoLNolduYine Boncukveannsi biliyorum önceki hamilelikte daha çok var nasıl zaman geçer derken hiç bişey anlamadım valla 😄
ayoLNolduYine Edolili Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰 İsmim nur, bende memnun oldum 😍
Edolili ayoLNolduYine Memnun oldum Nur🌺 Bebeğini gördün mü kese içinde ben bugün gideceğim görmeye inşallah bir sorun yoktur 😍
ayoLNolduYine Bademes unutuluyo valla, Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde ağrılı geçiyo kese görünmez diye gitmiyorum henüz 3+3 haftalık
ayoLNolduYine Sena00 kese görünümü için git bence ben dayanamam valla ayın 22 sine randevu var sabırsızlıkla bekliyorum kese için 😄
Sena00 ayoLNolduYine aslında ilk hamileliğim hep doktorlarda hastanede geçti çok fazla yıprandım ozamanlar bu ikinci olduğu için zaten içim içimi yiyor acaba bişey olacak mı en ufak ağrıda acaba bebeğe bişey mi oldu kalbi mi durdu sürekli endişe halindeyim bu defa erken gitmiyecem
ayoLNolduYine Gunes63 endişe herkeste var maalesef ben önceki hamilelikte de endişeliydim şimdide endişeliyim valla 😄
ayoLNolduYine Cinarinannesii_ ben sabırsızım silik çizgi görür görmez kan verdim daha tutunma aşamasında öğrendim düşün yani 10,42 çikti sonuç. 2 gün sonra verdim 54 olmuş 😄
Cinarinannesii_ ayoLNolduYine oh maşallah canım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bende aslında merak içindeyim ama acele etmek istemedim 🤭
Yenibirannee ayoLNolduYine beenn. Benimde 2. Gebeliğim 3 gun önce 16 beta ile öğrendim sag sağlim ilerleriz inşallah suanda tam 4 haftaligiz
Yenibirannee ozerturksule merhaba bende 3 gun once persembe gunu ama ogleden sonra 4 gibi verdim betam 16 idi. Sonra cumartesi sabahtan verdim kan 16.72 cikti cok az ilerlemis biraz korktum acikcasi tam bugun 4 haftalik olduk. Sizin nasil ilerliyor acaba 2 kati artmayinca kimyasal mi oluyor acaba
ayla23 5 hafta 4 gün oldu bebişim. Allahım isteyen herkese nasip etsin uzun süren tedavi süreci sonrası gebe kaldım
bsrabrna ayoLNolduYine canım bende salı öğrendim ilk kan verdiğimde 21 idi perşembe de ki kan da 78 çıktı doktor tam keseyi görebilmek için 19 aralıkta çağırdı. Görünür mü acaba o zamana kese 🥹
ayoLNolduYine bsrabrna evet görünür muhtemelen 5 haftalık olunca görünüyor bende 22 aralıkta gitcem inşallah
Cgdmustn Adetime 7 gün varken kan verdim 4,36 çıktı bugün de kahverengi lekem geldi 5 gün olmasına rağmen , test yaptım silinik çıktı neden böyle oldu :( ve 8 ay önce bebeğimi kaybettim doğumdan sonra
ayoLNolduYine Ayezhanim 5 haftalık olunca gidin kese görünümü için erken giderseniz boşa gitmiş olursunuz haftanız kaç bilmiyorum ama